Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1. Avrupa Oyunları'nın açılış törenine katılmak üzere Azerbaycan'a gidiyor. (08.00-Ankara)

POLİTİKA

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti il ve büyükşehir belediye başkanlarını toplayacak. Davutoğlu daha sonra AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlarıyla bir araya gelecek. (10.30 / 14.00 - Ankara)

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Point Otel'de düzenlenecek 'Uluslararası İnsan Hakları Kurumları İyi Uygulama Örnekleri ve Deneyim Paylaşımı' konulu konferansın açılışına katılacak. Arınç, Surp Haç Tıbrevank Ermeni Lisesi'ni de ziyaret edecek. (09.30 / 14.00- İstanbul)

- İmralı Heyeti, sürece ilişkin değerlendirmelerini kamuoyuyla paylaşmak üzere TBMM'de HDP toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ramazan ayı öncesinde üretici ve market fiyatlarını açıklayacak; bu ayda görülebilecek, yüksek gıda fiyatları konusunda tüketicileri uyaracak. (10.00-Ankara)

- Türkiye Fırıncılar Federasyonu, pide fiyatlarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 - Ankara)

DÜNYA

- Şehit Caner Gönyeli Tatbikatı'nın deniz aşaması, Kıbrıs açıklarında icra edilecek. (Gazimağusa)

- Brüksel'de, AB-Meksika Liderler Zirvesi yapılacak. (Brüksel)

- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor. (Riyad)

GÜNCEL

- Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim-öğretim gören yaklaşık 17.5 milyon öğrenci bugün karne alıyor. Öğrenciler 3 aylık yaz tatiline başlayacak.

- Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin dava, Tarsus 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (Mersin)

- Kayseri Veteriner Hekimler Odası, şehirde görülen kuş gribi vakasıyla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyecek. (10.00-Kayseri)

SPOR

- A Milli Futbol Takımı, EURO2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile Almatı'da karşı karşıya gelecek. (19.00-Kazakistan)

- Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de organize edilecek olan 1. Avrupa Oyunları, düzenlenecek törenle başlıyor.

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları takip ediliyor…
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER