Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı ile kuvvet komutanlarını kabul edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan 9. Muhtarlar toplantısına katılacak, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile il müftülerini kabul edecek. (11.00-13.00-16.00-19.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu Bilkent Otel'de 31. İl Müftüleri istişare toplantısına katılacak. Başbakan Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde Genelkurmay Başkanı ile kuvvet komutanlarını kabul edecek akabinde Bakanlar Kurulu'nu toplayacak. (13.30-15.00-16.00-Ankara)

POLİTİKA

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak genel merkezde gündeme dair açıklamalarda bulunacak. (11.00-Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Diplomasi Muhabirleri Derneği'nin kahvaltısına katılacak. (09.30-Ankara)

DÜNYA

- Alman Federal Meclisi, Yunanistan'a üçüncü kurtarma paketinin verilmesi kararını oylayacak. (Berlin)

GÜNCEL

- Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel'in cenazesi öğle saatlerinde Nevşehir'e getirilecek ve ikindi namazına müteakip Acıgöl ilçesinde toprağa verilecek. (16.30-Nevşehir)

- Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden Soma maden kazası ceza davasının üçüncü duruşmasının ilk günü tamamlandı. İlk gün, Soma Kömür İşletmeleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Can Gürkan'ın sorgulanması tamamlanırken, Genel Müdür Ramazan Doğru'nun sorgulanması yarım kaldı. Duruşma, Ramazan Doğru'nun müşteki avukatları tarafından sorgulanması ile devam edecek. (09.00-Manisa)

- Türkiye'nin ev sahipliğinde, Karadeniz'e sahili olan ülkelerin katılımıyla gerçekleştirilen Black Sea Hawk Tatbikatı takip ediliyor.

SPOR

- Fenerbahçe, Yunan ekibi Atromitos takımı ile oynayacağı maç için Atina'ya gidecek. (İstanbul 12.00)

- Vitor Pereira, Atromitos maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyecek (Atina 19.00)

- Fenerbahçe, Atromitos maçının hazırlıklarını tamamlayacak. (Atina 19.15)

- Atromitos Teknik Direktörü Mihalis Grigoriu, Fenerbahçe maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. (Atina 18.45)

- Takımların hafta sonu maçlarına yönelik çalışmaları takip ediliyor

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER