Cihan Haber Ajansı Gündemi


KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, akşam saatlerinde BM Genel Kurulu'nun 70. Dönem Genel görüşmelerine katılmak üzere Ankara'dan New York'a hareket edecek. (Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu'nda temaslarda bulunacak ve AP Başkanı Martin Schuzl ile görüşecek. Temaslarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek olan Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları için akşam saatlerinde Hollanda'ya geçecek. (Brüksel-Amsterdam)

DÜNYA

- Müslümanlar tüm dünyada Kurban Bayramı'nı idrak ediyor.

GÜNCEL

- Kurban Bayramı ve kurban kesimine ilişkin gelişmeler takip edilecek.

- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Ali Sarak'ın cenazesi Osmaniye'de toprağa verilecek. (Osmaniye)

- 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturması sonrası tutuklanan polislerin aileleri Silivri Cezaevi önünde açıklama yapacak. (İstanbul)

- 'Soruşturma ve iddianamelerle tüm muhalif unsurlar susturulmak isteniyor'
Emekli Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ahmet Gündel, Tahşiye operasyonuyla ilgili neresinden bakarsanız bakın, tamamen hayal ürünü bir soruşturma, tamamen hayal ürünü bir iddianame ve bir dava olduğunu söyledi. "Peşinen insanları örgüt mensubu kabul etmek suretiyle muhalefet ettiği kabul edilen insanların peşinen cezalandırılmasını sağlamaya dönük bir operasyon ile karşı karşıyayız." diyen Gündel, "Bu soruşturmalar ve iddianameler ile aslında bu insanlar üzerinden gözdağı verilerek, Türkiye'deki tüm muhalif unsurlar susturulmak isteniyor. Kelimenin tam anlamı ile iktidarı sözlü-yazılı eleştirecek insanları sindirmeye dönük bir operasyon yapılıyor." dedi. (ÖZEL)

SPOR

- Beşiktaş'ın ardından Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Senegalli yıldız Demba Ba, Beşiktaş'ın şampiyon olamamasını tecrübesizlik ve deplasman maçlarının fazlalığına bağladı. Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) konuşan Demba Ba, Beşiktaş'ı halen takip ettiğini söyledi. (ÖZEL-Şanghay)

- Takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip ediliyor. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER