Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Birleşik oy pusulasında yer alacak olan bağımsız milletvekili adayları sıralaması için kura çekilecek. (11.00)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Gazi Mahallesi'nde başından vurularak, ağır yaralanan ve 56 gündür yoğun bakımda tedavisi süren Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde ziyaret edecek. (12.00- İstanbul)

DÜNYA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu ve dünya liderleri BM Genel Kurulu için geldiği ABD'de temaslarda bulunuyor. (New York)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'da vatandaşlarla bir araya gelecek. (Mannheim, Münih)

- HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Almanya'da vatandaşlarla bir araya gelecek. (Köln)

GÜNCEL

- Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Çakar, Adana'da öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. (Adana)

- Kurban Bayramı ile ilgili gelişmeler ile bayram tatili için memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüşleriyle ilgili gelişmeler takip edilecek.

- Türkiye genelindeki kapalı ceza infaz kurumlarında kalan tüm hükümlü ve tutuklular için Kurban Bayramı münasebetiyle belirli esaslar çerçevesinde 09.00-17.00 saatleri arasında açık görüş başlayacak.

- Yenibosna'da bulunan Kimse Yok Mu Derneği İstanbul Şubesi, ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret edip kurban eti dağıtacak. (10.00- İstanbul)

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 6. haftasında Osmanlıspor-Trabzonspor, Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği ve Galatasaray-Gaziantepspor maçları oynanacak. (16.00-19.00-19.00-Ankara-Manisa-İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 6. haftada 1461 Trabzon-Samsunspor ve Göztepe-Balıkesirspor maçları oynanacak. (15.00-18.30-Trabzon-İzmir)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER