Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olağan 11. muhtarlar toplantısında konuşacak. (Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD Başkanı Barack Obama'nın evsahipliğinde düzenlenecek 'Şiddete Varan Aşırıcılıkla Mücadele Liderler Zirvesi'ne katılacak. (New York)

POLİTİKA

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Ankara Ulus Hali'ni ziyaret edecek. Hal esnafıyla yapacağı kahvaltının ardından tarihi Ulus Postanesi'nden Başbakan Ahmet Davutoğlu'na mektup yollayacak. (09.30-Ankara)

EKONOMİ

- TCMB, Ağustos ayı 'Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesi' ile Eylül ayı 'Konut Fiyat Endeksi'ni açıklayacak. (10.00-14.30-Ankara)

- Ekonomi Bakanlığı, Temmuz ayı Uluslararası Doğrudan Yatırım verilerini açıklayacak. (17.30-Ankara)

- TÜİK, Eylül ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani basın toplantısı düzenleyecek. (New York)

GÜNCEL

- Şehit polisler son yolculuğuna uğurlanacak.
Adana'da bir soruşturma için gittikleri özel hastaneden çıkışta ekip aracı içinde motosikletli iki kişinin uzun namlulu silahla ateş açmaları sonucu şehit düşen polis memurları Süleyman Çakır ve Bircan İlhanlı için valilikte tören düzenlenecek. (Adana)

- Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan gazeteciler Hidayet Karaca ve Gültekin Avcı ile birlikte emniyet mensupları, aileleriyle açık görüştü bir araya gelecek. (10.00- İstanbul)

- Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin kişisel bilgilerini, EGM İstihbarat Daire Başkanlığının, Detaylı Veri Analizi (DEVA) programlarından sorguladıkları iddiasıyla ilgili 10 polisin yargılandığı 'Deva' davası, Ankara Adliyesi 9. Asliye Ceza Mahkemesinde devam edecek. (10.00-Ankara)

- Mekke'den yaralı olarak uçakla Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen hacılar ile basın mensupları görüştürülecek.

- Eğitim Sen Genel Sekreterliği, 2015-2016 eğitim öğretim yılında kız çocuklarının durumuna ilişkin KESK genel merkezinde basın toplantısı yapacak. (13.00-Ankara)

- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunları, Gençlik ve Spor Bakanlığı ana binası önünde 'kadro eylemi' yapacak. (10.00-Ankara)

- Yaşlılık Konseyi Derneği (TÜRYAK), Dünya Yaşlılar Günü kapsamında, '60 yaş üstü 51 örnek kıdemli vatandaş'a Rixos Otelde törenle ödül verecek. (10.00-Ankara)

- Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ağustos ayında Giriş-Çıkış Yapan Yabancı istatistiklerini açıklayacak. (11.00-Ankara)

- Lösemi Lenfoma Miyelom Hastaları ve Araştırma Eğitim Birliği Derneği uzmanları Dünya KML Farkındalık Günü nedeniyle hasta ve hasta yakınlarıyla buluşuyor. Prof. Dr. Semra Karakuş ve Doç. Dr. Selami Koçak Toprak basın toplantısı gerçekleştirecek. (11.30-Ankara)

- Isparta'da geçirdiği trafik kazasında eşiyle birlikte hayatını kaybeden Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala'nın ve eşinin cenazesi öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (13.30-Bursa)

SPOR

- Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile oynayacağı maçın son çalışmasını Kazakistan'da maçın oynanacağı Astana Arena'da yapacak. (14.45-Astana)

- Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile bir oyuncu Astana maçıyla ilgili Saryaka Cycling Center'da basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (14.00-Astana)

- Şampiyonlar Ligi'nde grubun ikinci maçında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Astana'da teknik direktör Stanimir Stoilov ile birlikte bir oyuncu basın mensuplarının sorularını Saryaka Cycling Center'da cevaplayacak. Ev sahibi ekip Galatasaray maçının son çalışmasını da Astana Arena'da yapacak. (16.15-17.00-Astana)

- A haberleri'>UEFA Avrupa Ligi gruplarında ikinci maçlarını oynayacak olan Fenerbahçe. Celtic, Beşiktaş ise konuk edeceği Sporting Lizbon maçlarının hazırlıklarına devam edecekler. (11.00-18.00-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER