Cihan Haber Ajansı Gündemi


- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Kahramanmaraş'ta düzenlediği mitingde halka hitap edecek, Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda gençlerle buluşacak. (16.30-10.00-Kahramanmaraş)

POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in Balçova, Gaziemir, Kozağaç, Karabağlar ve Konak ilçelerinde seçim çalışması yapacak, partisinin Buca ilçesinde düzenlediği mitingde halka hitap edecek. (10.00-16.00-İzmir)

- Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret AŞ (GTİ) tarafından yaptırılan ve Kapıkule Gümrük Kapısı önündeki TIR sürücüleri için modern ve güvenli bir bekleme alanı oluşturacak. TIR parkının açılış töreni, Edirne'de gerçekleştirilecek. Törene; Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı; Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu katılacak. (17.30-Edirne)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Okul-Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli Projesi imza törenine katılacak. (10.30- İstanbul)

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Anadolu Üniversitesi arasındaki 'İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Protokolü' bakanlıkta imzalanacak. (10.00-Ankara)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Şehit Aileleri Federasyonu'nu ziyaret edecek. (11.00-Ankara)

- BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, basına yönelik saldırılarla ilgili Ankara Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunacak. (10.00-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, Eylül ayı Finansal Yatırım Araçları Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 2014 yılı Elektrik Enerjisi Üretim-İletim istatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- 2015 Nobel Barış Ödülü'nü kazanan kişi ya da kurumlar açıklanacak. (Oslo)

- İngiliz Savunma Bakanı Michael Fallon ve ABD'li meslektaşı Ash Carter basın toplantısı düzenleyecek. (Londra)

- İsrail güvenlik güçlerinin Müslümanların Mescid-i Aksa'da ibadet etmesine yönelik getirdiği kısıtlamalar sonucu çıkan olaylar takip ediliyor. (Kudüs)

- Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava operasyonlarına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Moskova)

GÜNCEL

- Sedat Peker, Rize'de 'Teröre lanet' mitingi yapacak. (13.00-Rize)

- Hayatını kaybeden Türk sinemasının emektar isimlerinden Sırrı Elitaş'ın (71) cenazesi, ikindi vakti Üsküdar Karacaahmet Hacı Şakirin Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. (16.00- İstanbul)

- Türk Kızılayı 8 Kasım'da gerçekleştirilecek 'İyilik Koşuşu' adlı organizasyon tanıtımını Güvenpark Emniyet Abidesi önünde yapacak. (11.00-Ankara)

- İnsan Hakları Derneği (İHD) genel merkezinde, 24 Temmuz- 8 Ekim 2015 tarihine kadar geçen sürede sivillerin yaşam hakkı ihlaliyle ilgili hazırlanan rapor açıklanacak. (11.00 -Ankara)

- Engelliler Konfederasyonu 9-11 Ekim tarihleri arasında 'Engellilerin Refahı Açısında Bilgi ve İletişim Teknolojileri' konulu kongre gerçekleştirecek. (09.00-Ankara)

SPOR

- İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yeniden görülen şike davasında karar açıklanması bekleniyor. (16.00- İstanbul)

- A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda oynayacağı Çek Cumhuriyeti maçının son çalışmasını Prag'ta Letna Stadı'nda yapacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir oyuncu antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (19.00-18.30-Çek Cumhuriyeti)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlığı medya ile Bera Otel'de tanışma toplantısı gerçekleştirecek. (09.30-Ankara) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER