Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ilk kez 81 ilden 10'ar vatandaşın katılacağı resepsiyon verilecek. Erdoğan, Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderleri ile görüşecek. (12.00-14.30-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kocatepe Kültür Merkezi'nde gençlerle buluşacak. (11.30-Ankara)

POLİTİKA

- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Malatya'da düzenlediği mitingde halka hitap edecek. (16.00-Malatya)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bartın'da, Karabük'ün Safranbolu ve Yenice ilçelerinde, Düzce'nin Kaynaşlı ve Akçakoca ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelecek, Karabük'te halka hitap edecek. (10.30-12.00-13.00-14.00-16.00-16.30-18.00)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye'deki azınlık toplumu temsilcileriyle Taksim Elite World Otel'de bir araya gelecek. (10.00- İstanbul)

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin Van İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek, Van Büyükşehir Belediyesi'nin ve İpekyolu Belediyesi'nin toplu açılış törenlerine katılacak, kadın el emeği pazarını ziyaret edecek, Tuşba'da vatandaşlarla bir araya gelecek. (09.00-11.00-13.00-17.00)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin Van'da düzenlediği mitingde halka hitap edecek. (13.30-Van)

- TBMM 25. döneminde 2 bin 222 önerge var, cevap yok (ÖZEL)
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 25. dönemde, iktidar ve muhalefet partilerinin milletvekilleri tarafından tam 500 adet kanun teklifi verildi. Ancak Meclis'in 6 aydır tatilde olması, çalışmaması ve komisyonların kurulmaması sebebiyle bu teklifler işleme konamadı. 25. dönemde milletvekilleri tarafından 2 bin 222 tane de TBMM Başkanlığı'na yazılı soru önergesi verildi.

EKONOMİ

- TCMB Para Politikası Kurulu, Ekim ayı toplantı özeti yayınlanacak. (15.00-Ankara)

DÜNYA

- Bünyesinde 2 kanal, 2 gazete ve bir radyo bulunan Koza-İpek Holding'e el konulmasına gelen uluslararası tepkiler takip ediliyor.

- İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava operasyonlarına ilişkin gelişmeler izleniyor. (Moskova)

GÜNCEL

- Koza İpek Holding şirketlerine kayyum atanmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Ankara)

- Mecidiyeköy'de bulunan İpek Medya Grubu'na yönelik polis baskınıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (İstanbul)

- Yurtdışındaki oylar Ankara'ya getiriliyor. (Ankara)

SPOR

- Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Kasımpaşa'da teknik direktör Rıza Çalımbay ile bir oyuncu Kemerburgaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Ev sahibi ekip Beşiktaş maçının hazırlıklarını da yapacağı antrenman ile sürdürecek. (10.30-11.00-İstanbul)

- Süper Lig'in 10. hafta maçları Bursaspor-Medicana Sivasspor, Kayserispor-Çaykur Rizespor ve Trabzonspor-Gaziantepspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (19.00-21.45-Bursa-Kayseri-Trabzon)

- Fenerbahçe, Osmanlıspor maçı için öğle sonrası Ankara'da gelecek. (Ankara) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER