Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Tarabya Otel'de düzenlenen 7. Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi açılış törenine katılacak, ardından Tarabya Köşkü'nde Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'yı kabul ederek Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitaroviç ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek ve Çırağan Sarayı'nda düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı 5. Sağlık Bakanları Toplantısı kapanış oturumuna iştirak edecek. (09.30-11.30-13.00-17.00-İstanbul)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu Çankaya Köşkü'nde haftalık rutin görüşmeler kapsamında Genelkurmay Başkanı ve MİT Müsteşarı ile görüşecek. (14.00-15.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Başkanı ve Başkanlık Divanı adaylık başvuruları 21 Kasım akşamına kadar devam edecek. 22 Kasım Pazar günü Meclis Başkanı seçimi yapılacak. (Ankara)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan 'Depremin Politikası' konulu panele konuşmacı olarak katılacak. (15.30-İstanbul)

- Halkların Demokratik Partisi Adana il teşkilatı, Adana'da yaşanan son gözaltılarla ilgili İnönü Parkı'nda basın açıklaması yapacak. (12.30-Adana)

- Ankara'da 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun davacı olduğu eski CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün yargılanacak. (10.00-Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, 2015 yılı Küçük ve Orta Büyüklükteki Girişim İstatistikleri'ni açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Fransa'daki terör saldırılarıyla ilgili gelişmeler izleniyor. (Paris)

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond'ı kabul edecek. (Lefkoşa)

- APEC zirvesi Filipinlerin Manile şehrinde devam ediyor. Zirvenin sonuç bildirgesi Filipin Devlet Başkanı Benigno Aquino III tarafından düzenlenecek basın toplantısıyla duyurulacak. (Manila)

GÜNCEL

- Cumhurbaşkanlığı'nın TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan hakkında açtığı Ceza ve Tazminat Davası 16. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülecek. (10.10-Ankara)

- Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nda düzenlenecek 'Türkiye'de Karakol ve Sınır Güvenliği' konulu panelde Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, SETA Güvenlik Araştırmaları Direktörü Murat Yeşiltaş, Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Suat Bengür ve İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Baş Müfettişi Abdullah Özbek konuşacak. (11.00-Ankara)

- Büro Emekçileri Sendikası (BES) genel merkezinde üyelerine yönelik açılan adli ve idari soruşturmalar hakkında basın toplantısı yapılacak. (11.00-Ankara)

KÜLTÜR-SANAT

- İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ve 350ankara.org'un düzenlediği Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali açılışı yapılacak. (19.30-Ankara)

SPOR

- Süper Lig'in 12. Haftasında Medicana Sivasspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına Ümraniye'deki tesislerinde yapacağı antrenmanla devam edecek. (11.00-İstanbul)

- Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, gündemle alakalı bir basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Antalya)

- Süper Lig takımlarının 12. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER