Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- TBMM Başkanı ve Başkanlık Divanı adaylık başvuruları 21 Kasım akşamına kadar devam edecek. 22 Kasım Pazar günü Meclis Başkanı seçimi yapılacak.
MHP ve HDP başkan adaylarının bugün başvuru yapması bekleniyor. (Ankara)

- TBMM 4. Palamut Toplama Şenliği, Kabatepe Parkında; Meclis Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu ile Sevgi Evleri'nde kalan 3-15 yaş aralığında 70 çocuğun katılımıyla gerçekleştirilecek. (12.00-Ankara)

- MHP eski Milletvekili Sinan Oğan, basın toplantısı düzenleyecek. (13.30-Ankara)

DÜNYA

- Mali'deki terör saldırısıyla ilgili gelişmeler izleniyor.(Bamako)

GÜNCEL

- Adalet Bakanlığı tarafından 21-22 Kasım'da Retaj Royale Otel'de düzenlenen 'Yargı ve İş Dünyası Sempozyumu'nun bugünkü oturumunda Adalet Bakanı Kenan İpek, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Yağız Eyüboğlu, YASED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdem, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes ve TOBB Başkanı Rifat Hisacıklıoğlu birer konuşma yapacak. (09.30 - İstanbul)

- Dünya Yörük Türkmenler Birliği, Suriye'de yaşanan olaylarla ilgili basın açıklaması yapacak. (1400 - Ankara)

- Bursa'da trafik kazasında şehit olan polis memuru Ayhan Duğan için Nilüfer Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği önünde tören düzenlenecek. Şehit polis öğlen Hüdavendigar Mihraplı Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (10.30 - 12.00 - Bursa)

- 4. Ankara Kedisi Güzellik Yarışması, Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezinde yapılacak. (11.00-Ankara)

- DİSK/Emekli-Sen üyeleri, 10 Ekim saldırısında hayatını kaybedenler için patlamanın yaşandığı Ankara Garı önünde anma düzenleyecek. (12.30-Ankara)

- Türk Tabipler Birliği (TTB) konsey binasında kadına ve sağlıkçılara şiddet hakkında basın toplantısı düzenlenecek. (12.30-Ankara)

SPOR

- Türkiye-İsrail arasındaki 2017 FIBA Kadınlar Basketbol Şampiyonası H Grubu Eleme maçı Ankara Spor Salonu'nda oynanacak. Çok sayıda MOSSAD ajanının da kafile ile birlikte güvenlik için Ankara'ya geldiği belirtiliyor. (20.00-Ankara)

- Süper Lig'in 12. haftasında, Akhisar Belediyespor-Bursaspor, Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe, Kayserispor-Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. (13.30-17.00-19.00-Manisa, Mersin, Kayseri)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER