Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- TBMM Genel Kurulu, Deniz Baykal geçici başkanlığında Meclis Bakanı seçimi için toplanacak. Yemin etmeyen milletvekilleri ant içecek. (15.00-Ankara)

- CHP'nin son olağan kongrelerinde seçilmiş ve halen kurultay delegesi olan İl Başkanları, Olağanüstü Kurultay sürecinde toplanan imzalarla ilgili basın açıklaması düzenleyecek. (11.00-Ankara)

- Büyük Birlik Partisi (BBP) yöneticileri ve vatandaşlar, Bayırbucak Türkmenleri'nin bombalanmasına tepki için Rusya Büyükelçiliği önüne siyah çelenk bırakacak, basın açıklaması yapacak. (13.00-Ankara)

DÜNYA

- Paris'te 129 kişinin ölümüne sebep olan patlamaların ardından pek çok Avrupa başkentinde terör alarmı üst düzeye çıkarıldı. (Brüksel)

- İsrail ve Filistinliler arasında yaşanan gerginlik takip ediliyor. (Tel Aviv)

- ABD'nin New York kentinden İstanbul'a havalanan Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçak, bomba ihbarı sebebiyle Kanada'nın Halifax kentindeki havalimanına acil iniş yaptı. (Kanada)

GÜNCEL

- Suriye'de IŞİD'e karşı savaşan ve cenazesi yaklaşık 2 ay bekletilen Aziz Güler, Gazi Cemevi'ndeki törenin ardından toprağa verilecek. (12.00)

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 12. hafta maçlarına Torku Konyaspor-Eskişehirspor, Osmanlıspor Futbol Kulübü-Çaykur Rizespor, Trabzonspor-Gençlerbirliği ve Beşiktaş-Medicana Sivasspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00-16.30-19.00-Konya-Ankara-Trabzon-İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 12. hafta maçlarına Denizlispor-Adana Demirspor, Alanyaspor-Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor-Kayseri Erciyesspor ve Göztepe-Samsunspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30-16.00-18.30-Denizli-Alanya-Malatya-İzmir) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER