Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Başbakan Ahmet Davutoğlu, genel merkezde AK Parti MYK toplantısına katılacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek olan Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kurulu'nu toplayacak. (11.00-14.00-16.00-Ankara)

POLİTİKA

- HDP MYK toplantısı sonrası genel merkezde bir basın toplantısı düzenlenecek. (14.30-Ankara)

EKONOMİ

- Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 2015 yılı ihracat verileri açıklanacak. (09.30-Ankara)

- TÜİK, Aralık ayı Tüketici Fiyat Endeksi ile Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 2015 yılı 3. Çeyrek Verimlilik İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Suudi Arabistan, İran'la ilişkileri kestiklerini ve Suudi Arabistan'da bulunan İranlı diplomatların 48 saat içinde ülkeden ayrılmasını istedi. Gelişmeler takip ediliyor.(Riyad-Kahire)

- Yemen'de hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar takip ediliyor.(Sana)

- Japonya Başbakanı Shinzo Abe, yeni meclis oturumunun başlamasından önce basın toplantısı düzenleyecek. (Tokyo)

GÜNCEL

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

- Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) vakıf üniversitelerinin sözleşmelerini tek taraflı iptal etmesi sonucu yaşanan sıkıntılar takip ediliyor. (Ankara)

- Fatih Üniversitesi, öğrencilerini sektör temsilcileriyle buluşturuyor. Bilgisayar mühendisliğinin organize ettiği Fatih Üniversitesi Bilişim ve İnovasyon Günleri (FÜBİG) başlıyor. (09.30-İstanbul)

- Yurdu etkisi altına alan yağışlı hava ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Türkiye Kupası ve Süper Lig ikinci yarı hazırlıkları kampı için Antalya'da çalışmalara başlayacak.

- Anadolu Efes Spor Kulübü, Euroleague One Team Projesi kapsamında Güngören Tozkoparan Ortaokulu öğrencilerini basketbol ve spor kültürüyle tanıştırmak için panel düzenleyecek. One Team programının çalışmasına ve panele Anadolu Efes Spor Kulübü One Team Elçisi Cedi Osman da katılacak. (10.00-İstanbul)

- A Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Mehmet Topal'ın öncülüğünde organize edilen Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) daha fazla çocuğa destek sağlayabilmek için 9 Şubat tarihinde gerçekleştireceği 'Yıldızların şarkıları çocukların yarınları' konseri öncesinde Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) Levent'te bulunan tesislerinde proje detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı düzenlenecek. (14.00-İstanbul)

- Süper Lig takımlarının ikinci yarı hazırlıkları ve Türkiye Kupası maçı hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER