Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da EXPO 2016 Fuar Alanı'nda çalışmalar hakkında brifing alacak. (14.30-Antalya)

POLİTİKA

- TBMM Genel Kurulu toplanacak. (15.00-Ankara)

- HDP ve CHP grup toplantıları yapılacak. (12.30-13.30-Ankara)

EKONOMİ

- TCMB Para Politikası Kurulu'nun 2016 Ocak toplantısı gerçekleştirilecek, faiz kararı açıklanacak. (14.00-Ankara)

DÜNYA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, çalışma ziyareti için geldiği İngiltere'de, temaslarına devam edecek. (Londra)

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un daveti üzerine Rum lider Anastasiadis ile 3'lü zirvede bir araya gelmek için Davos'a gitmek üzere KKTC'den ayrılacak. (Lefkoşa)

GÜNCEL

- Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, ölüm yıl dönümünde gazete binası önünde anılacak. (14.00-İstanbul)

- Tutuklu gazeteciler için Silivri Cezaevi önünde başlatılan umut nöbetini Gazeteci Yavuz Baydar ve Şiir Sokakta Topluluğu ile yöneticisi Atilla Yüceak devralacak. Şiir Sokakta Topluluğu şiir dinletisi gerçekleştirecek, Can Dündar'ın eşi Dilek Dündar da dinletiye katılacak. (11.00-İstanbul)

- Kilis'te bir okula isabet eden roketatar mermisi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olayla ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Kilis)

- İtalya Büyükelçiliği'nde, 'İtalyan Ufukları 2016' programını tanıtmak üzere basın toplantısı düzenlenecek. (11.00-Ankara)

- İdil'de terörist saldırısında şehit olan 3 polisten biri olan Mahmut Bilgin için Beypazarı ilçesi Fatih Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılınacak, ardından Beypazarı Şehitlik Mezarlığı'na defnedilecek. (Ankara)

- Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen patlayıcıların uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit olan Özel Harekat polisi Gültekin Tırpan'ın cenazesi Amasya'da toprağa verilecek. (Amasya)

- Şırnak'ta teröristler tarafından polis servis aracına düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan Polis Memuru Mustafa Yaşar'ın cenazesi Çorum'un Ortaköy ilçesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazını ardından toprağa verilecek. (Çorum)

- Şırnak'ta, teröristlerin polis servis aracına roketatarlı saldırısı sonucu şehit olan Polis Memuru Alican Öztürk'ün cenazesi Karabük'te toprağa verilecek. (Karabük)

SPOR

- Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. hafta maçları E Grubu'ndaki Kastamonuspor 1966-Karşıyaka ve Akhisar Belediyespor-Galatasaray ile G Grubu'ndaki Etimesgut Belediyespor-İnegölspor, Kayserispor-Torku Konyaspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (14.00-20.45-12.00-18.00-Kastamonu-Manisa-Ankara-Kayseri)

- Kadınlar Basketbol Süper Ligi isim sponsorluğu anlaşması Abdi İpekçi'de imzalanacak. (12.00-İstanbul)

- Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşma için İzmir'e gidecek ve ardından da karayolu ile Manisa'ya geçecek. (12.00-İstanbul)

- Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynayacağı Türkiye Kupası grup 5. maçının hazırlıklarını yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve daha sonra kara yolu ile Karabük'e giderek kampa girecek. (11.30-İstanbul)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER