Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Genişlemeden Sorumlu Komiser Johannes Hahn ile İnsani Yardım ve Kriz Yönetiminden Sorumlu Komiser Christos Stylianides'i kabul edecek. (15.00-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Bütçe ve Kesinhesap Kanunu tasarıları geneli ile Sayıştay tezkereleri üzerinde görüşmeler yapılacak. (11.00-Ankara)

- TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın mektubu üzerine HDP'nin kurulacak Anayasa Uzlaşma Komisyonu'na vereceği üç üyenin ismini bildirmesi bekleniyor. (Ankara)

- Tunceli eski milletvekili Kamer Genç'in cenazesi Tunceli Cemevi'nde düzenlenecek ilk törenin ardından Nazımiye'ye götürülecek. Buradaki cemevinde yapılacak cenaze töreninden sonra Genç'in cenazesi doğduğu Ramazan Köyü'nde toprağa verilecek. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. (10.00-12.00-Tunceli)

EKONOMİ

- TÜİK, Ocak ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani İtalya ziyaretine bugün başlayacak. Ruhani'nin Papa Francis ile bir araya gelmesi bekleniyor. (Roma)

- Suriye BM Özel Elçisi Staffan de Mistura, bu hafta yapılması planlanan barış görüşmelerine ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (Cenevre)

- Cumhuriyet Halk Partisi Dışişleri Komisyonu Heyeti, Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz Başkanlığında, KKTC'de bazı temaslarda bulunacak. (Lefkoşa)

- Afganistan Dışişleri Bakanı Selahaddin Rabbani, Çin'e resmi bir ziyarette bulunacak.(Pekin)

GÜNCEL

- Tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması için Silivri Cezaevi önünde başlatılan umut nöbetini Grup Yorum üyeleri tutacak. (11.00-İstanbul)

- Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan, Adalet Bakanlığı yetkilileriyle Ankara Hakimevi'nde görüşecek. (14.00-Ankara)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

SPOR

- Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2015 yılı Spor İstatistiklerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

- Süper Lig'de 19. haftanın kapanış maçında Medipol Başakşehir ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. (20.00-İstanbul)

- PTT 1. Lig'in 19. haftası Altınordu-Boluspor karşılaşmasıyla tamamlanacak. (19.00)

- Türkiye Kupası grup 6. maçlarında oynanacak karşılaşmaların hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER