Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sigarayı Bırakma Günü dolayısı ile düzenlenen resepsiyonda 250 kişiyi ağırlayacak. Ardından Türk Musevi Cemaati Lideri İshak İbrahimzadeh ve Amerika'nın önde gelen Yahudi kuruluşlarından 'Conference Of Presidents' heyetini kabul edecek. (13.00-15.30-Ankara)

POLİTİKA

- TBMM'de HDP, AKP, MHP, CHP grup toplantıları yapılacak. (Ankara)

- TBMM Plan Bütçe komisyonunda Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. (Ankara)

- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde, GSM ve IMT-2000/UMTS imtiyaz sözleşmeleri imza töreni ve
İstanbul Ticaret Odası'nda, '2023 Vizyonunda Türkiye'de Karayolu Taşımacılığı' çalıştayına katılacak. (09.15-10.30-İstanbul)

EKONOMİ

- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sanayi Odaları Konsey Toplantısı gerçekleştirilecek. Sanayi odalarının sorun ve çözüm önerilerinin ele alınacağı toplantıya, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve konsey üyeleri katılacak. (15.00-Ankara)

DÜNYA

- NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 10-11 Şubat'ta yapılacak NATO savunma bakanları toplantısı öncesinde açıklama yapacak. (Brüksel)

- Tayvan'ın güneyinde önceki gün meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki depremde ölü sayısının 37'ye yükselirken, bu sabaha karşı 2 kişi daha enkazdan sağ çıkarıldı. Gelişmeler takip ediliyor. (Taipei)

- Yemen'de, hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

- Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde alışveriş için gittiği iş merkezinden çıktığı sırada teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan özel hareket polis memuru Abdulkadir Oğuz'un cenazesi Şanlıurfa'da toprağa verilecek. (Şanlıurfa)

- Bursa'da 2. kez dava kazanan 18 okul müdürünün bir kez daha görevden alınması üzerine Türk Eğitim Sen Milli Eğitim Müdürlüğü önünde 18 okul müdürünü göstermelik mülakata alacak. Ardından mahkeme kararını yakacak. (11.30-Bursa)

- Trabzon, Ordu ve Giresun Ziraat Odaları başkanları, fındık alım ücretinin bir türlü yükselmemesine tepki için 'Fındığımızdan Elini Çek, Alınterimize Göz Dikme' adı altında Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fındık fabrikası önünde basın açıklaması yapacak. (11.30-Trabzon)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Kilis)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

KÜLTÜR-SANAT

- Çocukların eğitim ve sosyal hayatının gelişimi için sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri güç birliği yaptı. TİM Maslak Show Center'de Semih Saygıner, Candan Erçetin, Kerem Tunçeri, Feridun Düzağaç, Cüneyt Çakır, Zara, Serkan Balcı, Nükhet Duru, Murat Dalkılıç, Nilüfer, Gökhan Töre, Ayşegül Aldinç, Bülent Korkmaz, Kubat, Emre Belözoğlu, Eda Özülkü, Mustafa Ceceli gibi birçok isim sahne alacak. (İstanbul)

SPOR

- Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Amed Sportif Faaliyetler ile Fenerbahçe Diyarbakır'da karşı karşıya gelecek. (13.00-Diyarbakır)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER