Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- TBMM Plan Bütçe Komisyonunda bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği Bakanlığı bütçeleri görüşülecek.

- CHP'de kadın kolları Genel başkanını seçiyor.

- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin Sultangazi ilçe kongresine katılacak. (14.00- İstanbul)

- BBP Genel başkanı Mustafa Destici MKYK toplantısı yapacak. 13.30

DÜNYA

- Almanya'da dün başlayan Münih Güvenlik Konferansı devam ediyor. (Münih)

GÜNCEL

- Türkiye'de demokrasinin güncel sorunları panelinde Yargıtay Onursal Başkanı Sami Selçuk konuşacak. (14.00-Ankara)

- Şebnem Korur Fincancı, işkencelerin önlenmesiyle ilgili İHD İstanbul Şubesi'ndeki toplantıya katılacak. (14.30-İstanbul)

- Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Enver Buğur'un cenazesi Adana'da toprağa verilecek. (Adana)

- Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lıların saldırısı sonucu yaralanan ve tedavi altındaki GATA'da yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Özel Harekat Polisi Kemal Yılmaz'ın cenazesi Konya'da toprağa verilecek. (Konya)

- Sokağa çıkma yasağının devam ettiği ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Kilis)

- Kimse Yok Mu Derneği Erzurum şubesi tarafından 'Yetim çocuklar mutlu olsun diye' projesi kapsamında yetim ve öksüz çocuklar arasında düzenlenen resim yarışmasının sonuçları açıklanıp, kazananlara ödüllendirilecek. (14.00-Erzurum)

KÜLTÜR-SANAT

- Anadolu Ateşi, 15. yıl etkinlikleri kapsamında Ülker Sporst Arena'da gösteri gerçekleştirecek. (19.30- İstanbul)

- Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, Kanyon alışveriş merkezinde 'Kırmızı Saçlı Kız' kitabını imzalayacak. (13.00- İstanbul)

- Tiyatro ve sinema oyuncusu Levent Üzümcü, Caddebostan Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda 'Sanat ve Sansür' konusunda görüşlerini açıklayacak. (15.00)

SPOR

- Süper Lig 21. hafta maçlarına GençlerbirliğiBursaspor, Torku Konyaspor - Osmanlıspor Futbol Kulübü ve Mersin İdmanyurdu – Galatasaray karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30/16.00/19.00- Ankara/Konya/Mersin)

- PTT 1. Lig'de 21. hafta maçlarına Kayseri Erciyesspor - Multigroup Alanyaspor, Alima Yeni Malatyaspor - Kardemir Karabükspor ve DenizlisporAdanaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30/16.00/18.30)

- Gençlerbirliği- Bursaspor, 19 Mayıs stadyumunda karşı karşıya geliyor. (13.30-Ankara)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER