Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Bakanların performansını değerlendirdiler: Bürokrasinin verdiğini okuyan da var kendi bildiğini okuyan da... Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, 2016 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı kabul edildi. Bütçe görüşmeleri, gece yarılarına, bazen de sabaha kadar sürdü. Bütçe tasarısının, bu hafta TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmesi bekleniyor. Muhalefet partilerinin komisyon temsilcileri, Cihan Haber Ajansı muhabirine bakanların performansını değerlendirdi. (ÖZEL-Ankara)

DÜNYA

- ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la yapacağı görüşme takip ediliyor. (Amman)

GÜNCEL

- Ankara'da meydana gelen bombalı saldırının şüphelisi olduğu belirlenen 22 kişi ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Ankara)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

- Suriye sınırındaki gelişmeler takip ediliyor. (Kilis)

- Artvin'in Kafkasör Yaylası Cerattepe bölgesinde başlatılmak istenen madencilik faaliyetlerine karşı sürdürülen protestolar ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Artvin)

- Kömür atıkları ailelerin ekmek teknesi... Ağrı'da kış mevsiminde yanan kömürün atığı, yüzlerce ailenin geçim kapısı oluyor. Ekmeğini 'kara elmas'tan çıkaran aileler, kömür atıkları arasından siyah bir parça daha bulmak için çalışıyor. (ÖZEL-Ağrı)

SPOR

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Zeytinburnu Belediyesi Mobil Buz Pisti'nin açılış törenine katılarak, Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı'nın Gümüş Patenler ile oynayacağı maçı izleyecek. (14.00-14.30-İstanbul)

- Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzük Tadil Kongresi, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sport Arena'da yapılacak. (11.00-İstanbul)

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 22. hafta maçlarına Kayserispor-Gaziantepspor, Osmanlıspor-Mersin İdmanyurdu, Akhisar Belediyespor-Medipol Başakşehir ve Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00-15.30-19.00-Kayseri-Ankara-Manisa-İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 22. hafta maçlarına Giresunspor-Şanlıurfaspor, Vartaş Elazığspor-Alima Yeni Malatyaspor, 1461 Trabzon-Karşıyaka ve Multigroup Alanyaspor-Altınordu karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30-16.00-18.30-Giresun-Elazığ-Trabzon-Alanya)

- Basketbol Türkiye Kupası'nın finalinde Fenerbahçe ile Darüşşafaka Doğuş Bursa TOFAŞ Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. (18.30-Bursa) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER