Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıl dönümü sebebiyle 18 Mart Stadyumu ve Şehitler Abidesi'nde düzenlenecek törenlere katılacak. (Çanakkale)

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 'Uluslararası Erken Çocukluk Eğitimi Kongresi'ne katılacak. (14.00- İstanbul)

- MHP Ankara Teşkilatı Güvenpark'a karanfil bırakacak. (14.00-Ankara)

EKONOMİ

- TOBB, şubat ayına ilişkin kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini paylaşacak. (10.00-Ankara)

- TÜİK, ocak ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıklayacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye-AB Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi oturumuna katılacak. (Brüksel)

GÜNCEL

- '18 Mart Şehitler Günü' kapsamında yurt genelinde törenler ve etkinlikler icra edilecek. Ankara'da bugün saat 10.00'da Anıtkabir'de ve saat 11.00'de Cebeci Askeri Şehitliğinde tören düzenlenecek.

- Çanakkale Şehitler Günü ve Deniz Zaferi'nin 101. yıl dönümü nedeniyle Erzurum Karskapı Asker Şehitliği'nde askeri ve mülki protokolün katılımıyla anma töreni düzenlenecek. (Erzurum)

- Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Erzurum Şubesi, Cuma namazı öncesinde Murat Paşa Camii'nde şehitler için mevlit okutacak. (Erzurum)

- 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıl dönümü sebebiyle Pınarbaşı Şehitliği'nde anma töreni yapılacak. (10.10-Bursa)

- 19 - 27 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Bursa 14. Kitap Fuarı ile 22 - 27 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Bursa 12. Eğitim Fuarı'nın basın toplantısı yapılacak. (11.00-Bursa)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı illerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

- Ziraat Odaları Birliği, sütte kampanya Başlatıyor. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, düzenleyeceği basın toplantısında, süt sektöründe yaşanan sıkıntıları ve bunun et fiyatlarına etkisini değerlendirecek. (10.30-Ankara)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 26. hafta açılış maçlarında Kayserispor ile Eskişehirspor ve Akhisar Belediyespor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecekler. (19.00/20.00-Kayseri/Manisa)

- PTT 1. Lig'de 26. haftanın açılış maçı Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda Kardemir Karabükspor ile Samsunspor arasında oynanacak. (19.00)

- Euroleague Top 16 Turu 11. haftasında Anadolu Efes ile Hırvatistan temsilcisi Cedevita Zagreb karşı karşıya gelecek. (20.30)

- Süper Lig takımlarının 26. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER