Cihan Haber Ajansı Gündemi


POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde toplu açılış töreni yaparak ilçe meydanında halka hitap edecek. (14.00-Sorgun)

- Erdoğan, Bozok Üniversitesi Fahri Doktora Tevcih Töreni'ne katıldıktan sonra Yozgat Valiliği'ni ve Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (15.30 / 17.15 / 18.00 - Yozgat)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Manisa'da toplu açılış törenine katılacak. Davutoğlu, akşam da Dolmabahçe'de gerçekleşecek Dost Meclisi Yemeği'ne iştirak edecek. (13.30 - Manisa / 19.00-İstanbul)

- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İnsan ve Medeniyet Hareketi tarafından düzenlenen Toplumsal Değişim Sempozyumu'nun açılışında konuşacak. (15.00- İstanbul)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Uzman Çavuş Emre Tunca'nın Çubuk ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulunacak. (13.30-Ankara)

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Hizmet İçi Eğitim Semineri kapsamında mülki idare amirleriyle Erzurum'da bir araya gelecek. (10.00-Erzurum)

EKONOMİ

- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye İhracatçılar Meclis'inin, 'Genişletilmiş Başkanlar Kurulu' toplantısına katılacak. (10.00-İstanbul)

- Capital ve Ekonomist dergileri tarafından 5. kez düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, Bursa'da başlıyor. Zirvenin açılışına katılacak olan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek bir de konuşma yapacak. (Bursa-08.50)

- TÜİK tarafından ekonomik güven endeksi açıklanacak. (10.00-Ankara)

- Merkez Bankası, para politikası istatistiklerini açıklayacak. (14.30-Ankara)

- Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yenilenebilir enerji kaynakları-yakıt-biyoetanolü istatistikleri açıklanacak. (15.00-Ankara)

DÜNYA

- Irak ordusu ve Peşmerge'nin terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlattığı Musul'u kurtarma operasyonu takip ediliyor. (Kerkük /Erbil)

GÜNCEL

- BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, şehadetinin 7. yıldönümünde kabri başında anılacak. (10.30-Ankara)

- Diyarbakır'da şehit düşen askerlerle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Nusaybin ve Şırnak'ta şehit düşenlerle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı yerlerdeki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Salı günü Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nın çalışmaları izlenecek.

- U19 Futbol Milli Takımı, İtalya'da oynanan UEFA 2016 U19 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Elit Tur 2. Grup'taki ilk maçında bugün İsviçre ile karşılaşacak..

- Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu 12. haftasında E Grubu'nda Fenerbahçe deplasmanda Cedevita ile mücadele edecek.

- Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu 12. haftasında, Anadolu Efes kendi evinde Unicaja Malaga ile karşı karşıya gelecek.

- UEFA 2017 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde 29 Mart Salı günü Slovakya'ya konuk olacak Ümit Milli Takım Antalya'da çalışmalarını sürdürüyor

- Süper Lig takımlarının hazırlıkları takip ediliyor.

- Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. (Bursa-17.30)
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER