Cihan Haber Ajansı Gündemi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Harp Akademileri'nde konuşma yapacak. (11.00-İstanbul)

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, basın toplantısı düzenleyecek. (13.00-Ankara)

POLİTİKA

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanacak. (13:00-Ankara)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Akdağ, 'Sosyal Rehabilitasyon Süreçleri ve Terör' konulu çalıştaya katılacak. (10.00-İstanbul)

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, şubat ayı uluslararası rezervler ve döviz likiditesi istatistikleri ile ocak ayı konut fiyat endeksini açıklayacak. (10.00-14.30-Ankara)

TÜİK, 2016 yılı ocak ayına ilişin katı yakıtlar istatistiklerini paylaşacak. (10.00-Ankara)

DÜNYA

Irak ordusu ve Peşmerge'nin terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlattığı Musul'u kurtarma operasyonu takip ediliyor. (Kerkük /Erbil)

GÜNCEL

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin terk ettikleri binaya tuzakladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Yüzbaşı Halil Özdemir'in cenazesi Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verilecek. (Mersin)

Sokağa çıkma yasağının bulunduğu yerlerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Mardin-Şırnak)

SPOR

A Milli Futbol Takımı'nın, Avusturya ile oynayacağı maçla ilgili Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir oyuncu maçın oynanacağı Ernst-Happel Stadı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (19.30-Viyana)

A Milli Futbol Takımı, EURO2016 Franas öncesindeki hazırlık kapsamında Avusturya ile yarın Viyana'da oynayacağı maçın son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Ernst-Happel Stadı'nda yapacak. (20.00-Viyana)

'Spor ve Aktif Yaşam Fuarı', 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açıyor. Fuarın basın lansmanı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nde yapılacak. (10.30-İstanbul)

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında güvenlik nedeniyle ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin oynanacağı tarihin açıklanması bekleniyor.

Süper Lig takımlarının 27. hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER