Cihan Haber Ajansı Gündemi


DÜNYA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk- Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'nin açılışının ardından, ABD'deki temaslarını tamamlayarak yurda dönecek. (Washington)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nin açılış törenine katılacak. (19.00-İstanbul)

EKONOMİ

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 55. Aymod Uluslararası Ayakkabı ve Moda Fuarı'na katılacak. (11.30-İstanbul)

GÜNCEL

- Sokağa çıkma yasağının bulunduğu yerlerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Mardin-Şırnak)

- Erzurumlu işçi emeklisi 65 yaşındaki Selami Yıldız, beslediği kuzular ile ilgi topluyor. 15 günlükken aldığı Efe ve Bulut isimli 2,5 aylık kuzular, Yıldız'ı gittiği her yere kadar peşinden takip ediyor. Kuzulara karşı özel ilgisinin bulunduğunu belirten 16 torun sahibi Yıldız, "Kuzu beslemeyi çok seviyorum. Yıllardır kuzu besliyorum. Kuzular büyüyünce kesmek yerine onları koyunla değiştiriyorum." dedi. (Erzurum-Özel)

SPOR

- Spor Toto Süper Lig'in 27. Haftası bugün yapılacak Gençlerbirliği-Torku Konyaspor, Gaziantepspor-Trabzonspor, Eskişehirspor-Galatasaray maçlarıyla başlayacak. (13.30/16.00/19.00 – Ankara-Gaziantep-Eskişehir)

- PTT 1. Lig'de 27. Hafta maçları, 1461 Trabzon-Multıgroup Alanyaspor, Kayseri Erciyesspor-Denizlispor, Karşıyaka-Adanaspor ve Adana Demirspor-Göztepe maçlarıyla başlayacak (13.30/16.00/18.30)

- U23 Avrupa Ümitler Güreş Şampiyonası'na Erkekler Serbest Güreş Müsabakaları ile devam edilecek. Türkiye'den 57 kiloda Barış Kaya, 65 kiloda Mustafa Zopalı, 74 kiloda Muhammet Nuri Kotanoğlu ve 97 kiloda da Suleyman Mustafa Karadeniz ilk tur müsabakalarına çıkacaklar. (10.00- Bulgaristan)

- Süper Lig takımlarının 27. Hafta maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER