Cihan Haber Ajansı Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genç Memur Sen tarafından Atatürk Spor Salonunda düzenlenen '100. Yılında Çanakkale Ruhu ve Gençlik' adlı programa katılacak; İtalya Büyükelçisi Luigi Mattiolo'nun ve Pakistan Büyükelçisi Sohail Mahmood'un güven mektuplarını, Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Poposki'yi ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. (14.00-15.30-16.15-17.00-18.00-Ankara)

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara Palas'ta Suriye Ulusal Koalisyonu ve Geçici Hükümeti'ni kabul edecek; Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nu (TÜRK-İŞ) ziyaret edecek; ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'ı Başbakanlık merkez binada kabul edecek; Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen 40. Yıl Programı İyilik Ödülleri törenine katılacak. (10.30-14.00-16.30-19.00-Ankara)

POLİTİKA

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti genel merkezinde Sosyalist Enternasyonal Genel Sekreteri Luis Ayala ile görüşecek. (13.00-Ankara)

- TBMM Anayasa Komisyonu'nda AK Parti'nin parti kapatmalarıyla ilgili verdiği Anayasa değişikliği teklifi ele alınacak. (15.00-Ankara)

EKONOMİ

- Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen Ekonomi Zirvesi'nin dördüncüsü, Grand Yazıcı Otel'de başlıyor. Zirvenin açışında Başbakan Yardımcısı Ali Babacan konuşma yapacak. (08.30-Bursa)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, BOTAŞ, Socar ve BP'nin 'TANAP Projesi Ortaklar Anlaşması' imza törenine katılacak. (10.45-Ankara)

DÜNYA

- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Makedonya Dışişleri Bakanı Poposki ile görüşmeden sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek. (11.30-Ankara)

- Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras AB liderleriyle bir araya gelecek. (Brüksel)

GÜNCEL

- Türk Sağlık Sen üyeleri, iş bırakma eylemiyle ilgili İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapacak. (11.00- İstanbul)

- Çalışma koşullarının düzeltilmesini isteyen sağlık çalışanları eylem yapacak. (09.00-12.15-Bursa-Trabzon)

KÜLTÜR-SANAT

- Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı, başrollerinde Aslıhan Güner, Gürol Güngör, Merve Sevi ve Mert Yavuzcan ile Kırgız oyuncular Mıktıbek Apazov, Egemberdi Bekboliev, Nazira Aitbekova'nın yer aldığı Selam Bahara Yolculuk filmi, bugün sinemaseverlerle buluşacak. (İstanbul)

- TÜYAP tarafından 14-22 Mart tarihlerinde düzenlenecek Bursa 13. Kitap Fuarı ve 17-22 Mart'taki Bursa 11. Eğitim Fuarı ile ilgili ortak basın toplantısı yapılacak. (11.30-Bursa)

SPOR

- Süper Lig'de 24. Hafta Bursaspor-Balıkesirspor ve Torku Konyaspor-Kasımpaşa maçlarıyla başlayacak. (20.00-Bursa-Konya)

- PTT 1. Lig'de 24. Hafta açılış maçında Şanlıurfaspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. (19.00)

- Hayata veda eden Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şadan Kalkavan, İstanbul'da toprağa verilecek. (12.30-İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER