Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


SPOR

- A Milli Futbol Takımı, Letonya maçının son çalışmasını müsabakanın oynanacağı Konya'da yapacak. Teknik direktör Fatih Terim ve bir oyuncu antrenman öncesinde maçla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (20.15/19.45 - Konya)

- Fenerbahçe Yandex ve hedef 1 milyon üye kampanyası tanıtım gezisi Başkan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve milli takımlarda görev yapmayacak olan bazı futbolcuların da katılımıyla gerçekleşecek. (16.00 - İstanbul)

- Dünya Karate Federasyonu'nun (WKF) 5-6 Eylül tarihlerinde İstanbul'da organize edeceği Karate 1 Premier League müsabakalarının tanıtım toplantısı İstanbul'da Sürmeli Hotel'de gerçekleştirilecek. (11.00 - İstanbul)

- A Milli Basketbol Takımı, Berlin yolculuğu öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacağı antrenmanın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (14.00/15.30 - İstanbul)

- Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İstanbul Şubesi profesyonel hakemlerin de katılımı ile 2015-2016 sezonunu açıyor. Açılış töreninde 2015 Şampiyonlar Ligi finalini yöneten Cüneyt Çakır ve ekibine plaket verilecek. (19.00 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER