Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim beyannamesini Sürmeli Otel'de açıklayacak. (14.00 - Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, 2013-2014 yıları Hayat Tablosu verisini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

DÜNYA

- Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Avrupa Parlamentosu'na hitap edecek. (Strasbourg)

- İspanya Kralı VI. Felipe, Avrupa Parlamentosu'nu ziyaret edecek. (Strasbourg)

- HDP Milletvekili Leyla Zana, Avrupa Parlamentosu'nda "Türkiye'deki krize nasıl barışçıl bir çözüm bulunabilir?" konulu toplantıya katılacak. AP'de ayrıca Türkiye'deki durumla ilgili oturum yapılacak. (Strasbourg)

GÜNCEL

- Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, 274 sanıklı Ergenekon davasının Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde görülen temyiz incelemesi ikinci duruşmasında ifade verecek. (09.30 - Ankara)

- Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında hazırlanan; arama-kurtarma, KBRN, yangın ve tahliye alan tatbikatları, Kızılcahamam ilçesi Cengiz Topel Caddesi Yabanabat Camii karşısında gerçekleştirilecek. (14.00 - Ankara)

- RTÜK üyeleri, başkan seçimi için 11. kez toplanacak. (10.00 - Ankara)

SPOR

- Dünya Supersport Şampiyonası'nda dördüncü kez mutlu sona ulaşan Kenan Sofuoğlu ile Toprak Razgatlıoğlu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, The Marmara Pera Oteli'nde basın mensuplarıyla bir araya gelecek. (10.30 - İstanbul)

- Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'na isim sponsoru olan Sompo Japan Sigorta ile Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı arasında Kulüp Başkanı Fikret Orman ve oyuncuların da katılacağı BJK Akatlar Arena'da sponsorluk anlaşması imzalanacak. (10.30 - İstanbul)

- Süper Lig'in lideri Beşiktaş, iki günlük iznin ardından 8. haftada konuk edeceği Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak. (18.00 - İstanbul)

- A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçlarının hazırlıklarına Riva'da yapacağı antrenmanla devam edecek. (18.30 - İstanbul)

- Süper Lig takımlarının 8. hafta maçlarının hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER