Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karabük'te partisince düzenlenen mitingde seçmenlere hitap edecek. (13.15 - Karabük)

- Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Van'da partisince düzenlenen mitingde seçmenlere seslenecek. (13.30 - Van)

- HDP Eş Genel Başkanı Sayın Selahattin Demirtaş, Rum, Süryani, Ermeni ve Yahudi toplum temsilcileriyle Taksim Elite World Hotel'de bir araya gelecek. (10.00 - İstanbul)

EKONOMİ

- TCMB Para Politikası Kurulu, Ekim ayı toplantı özeti yayınlanacak. (15.00 - Ankara)

GÜNCEL

- Koza İpek Holding şirketlerine kayyum atanmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu Adana'da sivil topluk kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek. (13.30 - Adana)

- Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ilk kez 81 ilden, herhangi bir unvanı, resmî bir görevi olmayan 10'ar vatandaşın katılacağı resepsiyon verilecek. (Bilgi)

SPOR

- Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Kasımpaşa'da teknik direktör Rıza Çalımbay ile bir oyuncu, Kemerburgaz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Ev sahibi ekip Beşiktaş maçının hazırlıklarını da yapacağı antrenman ile sürdürecek. (10.30/11.00 - İstanbul)

- Süper Lig'in 10. hafta maçları Bursaspor - Medicana Sivasspor, Kayserispor - Çaykur Rizespor ve Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmalarıyla başlayacak. (19.00/21.45 - Bursa/Kayseri/Trabzon)

- Fenerbahçe, Osmanlıspor FK ile oynayacağı maç için Ankara'ya gidecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER