Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- TBMM Genel Kurulu toplanacak. (15.00 - Ankara)

- CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi toplantısı açılışında gündemi değerlendirecek. (11.00 - Ankara)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, makamında gündeme ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. (10.00 - Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, 2014 yılı Sağlık Harcamaları İstatistiklerini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

SPOR

- Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Atletico Madrid ile Galatasaray, Madrid'de Vicenta Calderon Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. (21.45 - İspanya)

- UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Molde ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkacak özel uçakla maçın oynanacağı Norveç'in Molde şehrine gidecek. (11.00 - İstanbul)

- Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu beşinci maçında, Molde ile Aker Stadyumu'nda yapacağı maçla ilgili teknik direktör Vitor Pereira ve oyuncu Gökhan Gönül, bir basın toplantısı düzenleyecek. Maç öncesi son çalışmayı ise aynı gün Aker Stadyumu'nda yapacak. (Yerel saat: 18.30/19.00 - Norveç/Molde)

- Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve bir oyuncu, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında oynanacak olan Skenderbeu maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Siyah beyazlı ekip, Skenderbeu maçının son çalışmasını da BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapacak. (16.00/17.00 - İstanbul)

- UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Beşiktaş'a konuk olacak olan Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu takımının teknik direktörü ve bir oyuncusu, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Konuk ekip Beşiktaş maçının son çalışmasını da aynı yerde yapacak. (18.30/19.00 - İstanbul)

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER