Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Dışişleri Komisyonu toplanacak. (11.00 - Ankara)

- CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nafi Kara, HDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, basın toplantısı düzenleyecek. (10.30/12.00 - Ankara)

EKONOMİ

- TÜİK, 2014 yılı sosyal koruma istatistiklerini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

- TÜİK, 2014 yılı kazanç yapısı araştırmasını açıklayacak. (10.00 - Ankara)

DÜNYA

- AB Zirvesi'nde mülteci meselesi ele alınacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu, zirve öncesinde 8 Avrupalı liderle bir araya gelecek. (Brüksel)

GÜNCEL

- İnsan Hakları İnceleme Komisyonu ilk toplantısını yapacak. (10.30 - Ankara)

- Türkiye'de Siyasetin Finansmanı ve Şeffaflık Konferansı'nda siyasetin finansmanı ve şeffaflık raporu tanıtılacak. (09.30 - Ankara)

- İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Atılım Üniversitesi Kadriye Zaim salonunda konuşacak. (11.30 - Ankara)

- Türk Telekom Grubu Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin, Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ile gerçekleştirilen işbirliği hakkında kahvaltılı toplantı yapacak. (09.30 - Ankara)

- UNICEF ile Rotary arasında 'Suriyeli çocukların rehabiltasyonu-eğitim ve sağlık hizmetlerinin sağlanması', 'Çocuk Dostu Şehirler Projesi' ile 'Engelli çocukların kapsayıcı sistemlerle gözetilmesi ve toplum hayatına katılımı' konularındaki işbirliği hakkında bilgilendirme yapılacak. (13.00 - Ankara)

- CHP'li Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi milletvekilleri; Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, KESK Genel Başkanı Lami Özgen ve Birleşik-Kamu-İş Genel Başkanı Hasan Kütük'ü makamlarında ziyaret edecek. (10.00/13.00/14.00 - Ankara)

- 'Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu' üyeleri, öldürülen Hatice Kaçmaz davasında toplumsal cinsiyet rollerini pekiştirici söylem nedeni ile Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyetini HSYK'ya şikayet edecek. Platform üyeleri, Ankara Adliyesi önünde protesto gösterisi düzenleyecek. (12.00 - Ankara)

SPOR

- Türkiye Kupası'nda gruplarda ilk maçlar 1461 Trabzon - Sivas Belediyespor, Karşıyaka - Kastamonuspor 1966, Beşiktaş - Kardemir Karabükspor ve Galatasaray - Akhisar Belediyespor karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (13.45/16.00/18.30/20.45)

- Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak maçlarda takımların hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER