Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu / Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu(Basına Kapalı) / Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu / Dışişleri Komisyonu / İnsan Haklarını İnceleme Alt Komisyonu toplanacak. (10.30/11.00 - Ankara)

- TBMM Genel Kurulu toplanacak. (14.00 - Ankara)

- BBP Genel Başkanı Mustafa Destici genel merkezde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 - Ankara)

EKONOMİ

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye-Kırgızistan Ticaret ve Yatırım Forumu ve ikili iş görüşmeleri toplantısına katılacak. (10.00 - Ankara)

- TÜİK, 2015 yılı 4. çeyrek Bina İnşaatı Maliyeti Endeksini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

- TÜİK, Ocak ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (10.00 - Ankara)

DÜNYA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dünya Ekonomik Forumu'nda Türkiye'nin Global Rolü başlıklı oturumda konuşacak. (Davos)

- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ve BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'la bir araya gelecek. (Davos)

- Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Toplantısı'na katılacak. (Brüksel)

GÜNCEL

- ABD Başkan Yardımcısı Biden İstanbul'a geliyor. (20.00)

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Baraj ve HES Yerli Enerji Kaynakları Fuarı açılışında konuşacak. (10.00 - Ankara)

- Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve polislerin reddi hakim taleplerini ve tahliye taleplerini kabul ettikleri için haklarında 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan dava açılan İstanbul 29. ve 32. Asliye Ceza hakimleri Metin Özçelik ve Mustafa Başer'in yargılanmasına ilk derece mahkemesi sıfatı ile Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nde başlanacak.

- Eğitim Sen Genel Merkezi'nde 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk yarısının nasıl geçtiği değerlendirme toplantısı yapacak. (11.00 - Ankara)

- Erzurum Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, çalışmaları ve projeleri hakkında kurum binasında basın toplantısı düzenleyecek.(09.30 - Erzurum)

SPOR

- Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. hafta maçları 5 karşılaşmayla tamamlanacak. Günün maçlarında Amed Sportif Faaliyetler - Bandırmaspor, Şanlıurfaspor - Medipol Başakşehir FK, Boluspor - Eskişehirspor, Giresunspor - Antalyaspor ve Fenerbahçe - Tuzlaspor takımları karşı karşıya gelecek. (12.00/14.00/16.00/18.30/20.45)

- Beşiktaş'ın yeni transferi Ukraynalı kaleci Denys Boyko sağlık taramasından geçecek. (09.00 - İstanbul)

- Süper Lig takımlarının hafta sonunda oynayacakları maçlarla ilgili hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER