Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- TBMM'de; Ak Parti, CHP, MHP ve HDP parti grup toplantıları yapılacak.(10.30/11.30/12.30/13.30)

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Eritre İslâm Partisi Genel Başkanı ve beraberindeki heyeti makamında kabul edecek. (10.00 - Ankara)

EKONOMİ

- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısına katılacak. (10.00 - İstanbul)

- TÜİK, 2015 yılına ait 'Yapı İzin İstatistikleri' ni açıklayacak. (10.00 - Ankara)

- TÜİK, 2015 yılına ait 'Yaşam Memnuniyet Araştırması'nı açıklayacak. (10.00 - Ankara)

- TÜİK, Şubat ayı 'Sektörel Güven Endeksleri' ni açıklayacak. (10.00 - Ankara)

- Para Politikası Kurulu Toplantısı (14.00 - Ankara)

DÜNYA

- NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, AP Dışişleri Komisyonu'nda konuşacak. (Brüksel)

GÜNCEL

- CHP Ankara İl Teşkilatı tarafından, Artvin Cerattepe' de yapılan 'Doğa Katliamı'nı protesto etmek için il binası önünde açıklama yapılacak. (11.00 - Ankara)

- Manisa'nın Soma ilçesinde 301 madencinin şehit olmasıyla ilgili davaya Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.30 - Manisa)

- Meclis eski Başkanı ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç'ın ağabeyi Yıldıray Arınç'ın cenazesi Manisa'daki Hatuniye Camii'nde, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (Manisa)

- Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Coşkun Karabulut'un cenazesi Konya'nın Akşehir ilçesinde toprağa verilecek. (Konya)

- Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçelerdeki gelişmeler takip ediliyor. (Diyarbakır-Şırnak)

- Artvin'in Kafkasör yaylası Cerattepe bölgesinde başlatılmak istenen madencilik faaliyetlerine karşı sürdürülen protestolar ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Artvin)

SPOR

- UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında Lazio'ya konuk olacak Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını yapacağı antrenmanla sürdürecek. Sarı kırmızılı ekip öğleden sonra da Lazio maçı için İtalya'ya gidecek. (12.00/15.00 - İstanbul)

- Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçları Arsenal - Barcelona ve Juventus - Bayern Münih karşılaşmalarıyla devam edilecek. (TSİ 21.45 - İngiltere/İtalya)

- Süper Lig takımlarının 23. hafta maç hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER