Cihangir İslam Saadet Partisi'nden istifa etti
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mart 4 2020
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, partisinden istifa etti.
Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, partisinden istifa etti. İstifasını Meclis Başkanlığı’na bildiren İslam’ın gelecek hafta kurulması beklenen eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın partisine geçmesi bekleniyor.
27. Dönem İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, Saadet Partisi’nden istifa etti. İslam, istifasını Meclis Başkanlığı’na da bildirdiğini ifade etti.
SAADET’İN MİLLETVEKİLİ SAYISI 1’E DÜŞTÜ
Independent Türkçe’nin ulaştığı İslam, şu an bir değerlendirme yapmak istemediğini, gelecek günlerde bir açıklama yapacağını kaydetti. İslam’ın istifasıyla Saadet Partisi’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki milletvekili sayısı 1’e düştü. Saadet Partisi, TBMM’de Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman tarafından temsil edilecek.
HAS PARTİ’NİN DE KURUCULARINDAN
1959 yılında Sakarya’da dünyaya gelen İslam, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı ve Profesörü. ABD Minnesota Üniversitesi, Kanada – Montreal McGill Üniversitesi ve ABD Minnesota Twin Cities Spine Center’da Omurga Cerrahisi ve Klinik Araştırma eğitimi aldı ve fellowship programlarını tamamladı. Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Kafkas Üniversitesinde Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeliği, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Klinik Şefliği yaptı.
Mazlumder, Saadet Partisi, HAS Parti, Adalet Zemini ve Hak ve Adalet Platformu kurucularındandır. Artı TV 45 + 45 Programı eş moderatörlüğü, Duvar gazetesi köşe yazarlığı yaptı. İslam’ın 100’ün üzerinde bilimsel çalışması yanında sosyal alanda yayımlanmış çok sayıda makalesi de var. Çok iyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca ve Arapça bilen İslam, 3 çocuk babası.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







