Cihat Arslan: Direndik ama sonuna getiremedik


Balıkesirspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Trabzonspor karşısında çok iyi direndiklerini ancak sonunu getiremediklerini söyledi.

Arslan, 3-2 mağlup oldukları maçının ardından yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un Avrupa yarışı verdiğini hatırlatarak, "Bizi yenmek zorundaydı. Biz de geçen hafta düştüğümüz belli olmasına rağmen kendimizi ispat etme adına sahaya çıktık. Oyuncular iyi direndi. İşi şeyler oldu. Keyifli bir akşam oldu ama sonu keyifsizdi. 3 puan da alabilirdik. Direndik ama sonuna getiremedik. Eksiklerimizden dolayı fazla hamle yapma şansımız da yoktu. Sercan'ın yokluğunu hissettik. Skor 2-2 iken Sercan gibi bir oyuncumuz olsa belki buradan 3 puan bile çıkartabilirdik." dedi.

Balıkesirspor'da 5 haftadır görevde olduğuna değinen genç teknik adam, "Bu dönemde şampiyonluğa oynayan takımlarda fazla gol atmışız. Zaten bizim bu sezonki sorumuz takım savunmasıydı. Bugün gösterilen performans alkışa değerdi. Maç sonu bazı Trabzonspor taraftarları da alkışladı. Onlara da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

CİHAN
<< Önceki Haber Cihat Arslan: Direndik ama sonuna getiremedik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER