Cimbom, Roma'ya uçtu

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda İtalyan ekibi Lazio ile oynayacağı rövanş maçı için Roma'ya gitti.

Cimbom, Roma'ya uçtu

Sarı kırmızılı kafile, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptıkları idmanla İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı. Lazio maçına gitmek için Galatasaray kafilesi Atatürk Havalimanı’na geldi. Burada güvenlik noktasından geçen futbolcular, pasaport kontrolünün ardından uçağa gitti.

Teknik Direktör Mustafa Denizli, Atatürk Havalimanı’nda basın açıklaması yaptı. Burada 1 - 1 biten ilk maçın sonrasında Galatasaray'a orada turu getirecek skorun ne olduğunu bildiğini belirten Denizli, "Hazırlıklarımız içinde bunları da çalıştık. Perşembe günü ciddi ve zorluk derecesi yüksek bir maç bizi bekliyor. Keza rakibimizi de bekliyor. Biz Galatasaray olarak bu tür maçlara yıllardır alışığız. İnşallah Perşembe günü de böyle bir 90 dakika yaşayacağız." dedi.

"GALATASARAY’IN OYUN ANLAYIŞI BİRAZ DAHA İYİYE GİDİYOR"

Bir basın mensubunun 'Trabzonspor maçından sonra taraftarlar da Galatasaray'a umutlu bakıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?' sorusuna Denizli, taraftar gibi düşündüğünü, birbirlerinden sinerji aktarımı yaşadıklarını söyledi. Taraftarın düşüncelerine katılmamasının mümkün olmadığını da söyleyen Denizli, "Biz de aynı şeyi düşünüyoruz. Galatasaray mücadelesi ve oyun anlayışı biraz daha iyiye gidiyor. Dolayısıyla bu da bizim için olumlu bir hadise." diye konuştu.

"RUS HAKEM BİZDE SIKINTI OLMAZ, ONA SORMAK LAZIM"

Bir gazetecinin, Türkiye - Rusya arasında yaşanan siyasi gerginlik ve Lazio - Galatasaray maçına Rus hakem Vladislav Bezborodov'un atanmasının maça yansımasını sorması üzerine ise Denizli gülerek, "Onu bilmem onu hakeme sormak lazım. Onda sıkıntı olur mu? Biz de olmaz." karşılığını verdi.

LAZİO MAÇ KADROSU DA BELLİ OLDU

Bu arada Galatasaray’ın Lazio karşılaşması öncesindeki kamp kadrosunda yer alan futbolcular da Teknik Direktör Mustafa Denizli tarafından açıklandı.

Sarı kırmızılı ekibin Lazio maç kadrosunda şu oyuncular yer aldı:


Galatasaray, Lazio karşılaşması öncesi son antrenmanını mücadelenin gerçekleşeceği Roma Olimpiyat Stadı’nda yarın TSİ 18.30’da ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacak.

Teknik Direktör Mustafa Denizli ve kaleci Fernando Muslera ise TSİ 18.00’de Roma Olimpiyat Stadı’nda düzenlenecek olan basın toplantısında basın mensuplarının maçla ilgili sorularını cevaplayacak.


CİHAN
<< Önceki Haber Cimbom, Roma'ya uçtu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER