Cimbom'da moral sıfır!

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Galatasaray, Avusturya kamplarında istediğini alamadı.

Cimbom'da moral sıfır!

Cim Bom'da enerji bol, moral sıfır 

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Galatasaray, Avusturya kamplarında istediğini alamadı. Sarı Kırmızılılar, iki etaptan oluşan çalışmalarda bol bol kondisyon depolarken, kamp boyunca yaşanan olumsuz gelişmeler moralleri bozdu.

Konsantrasyon sağlanamadı 

Galatasaray kampın büyük bir bölümünde bir türlü tam kadro çalışamadı. Gurbetçi taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle yarıda kalan maç ve transferde süren belirsizlikler ile yaşanan sakatlıklar teknik heyetin konsantrasyonunu bozdu.

Muslera’yı zorlayan yok

Sarı Kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera’yı kamp boyunca zorlayan olmadı. Milli takımdan geç dönen Uruguaylı file bekçisi hiçbir hazırlık maçında yer almamasına rağmen antrenmanlarda 1 numara olduğunu gösterdi. İkinci kalecinin arandığı Cim Bom’da Eray, ilk kampın aksine başarılı maçlar çıkararak Hamza Hoca’nın kafasını karıştırdı. Kamp dönüşü rapor hazırlanacak ve yeni bir 2. kaleci alınıp alınmayacağına karar verilecek. 3. kaleci olarak ise şimdilik Alperen gözüküyor. İsmail Çipe’nin şansı çok zayıf.

Savunma alarm veriyor

Kamp boyunca en sıkıntılı olan bölge savunma. Yarıda kalan Udinese maçı hariç diğer 4 karşılaşmada gol yiyen Cim Bom, stoper aramaya devam ediyor. Sabri, sağbeki Tarık’a kaptırmayacağını gösterdi. Tarık da zaten Sabri Ağabeyi’nden almak için pek çalışmadı. Alex, solda Carole’un gelmesiyle daha da rahatladı. Semih Kaya’nın sürekli sakatlanması, Hakan Balta’nın ağır kalması, Koray’ın bu sezon da havasını yakalayamaması, Chedjou’nun yanınki en önemli eksiklik olarak duruyor.




meydangazetesi.com.tr
<< Önceki Haber Cimbom'da moral sıfır! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER