Cimbom'un ilk transferi belli oldu

Galatasaray Yönetimi, yeni sezonun ilk transferini açıklamak üzere. Bir süredir adı Sarı-Kırmızılı kulüple anılan ancak “Bana teklif gelmedi” diyen Emre Güral’la prensip anlaşmasına varıldığı, ön protokol imzasının önümüzdeki günlerde atılacağı öğrenildi.

Cimbom'un ilk transferi belli oldu

Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için elini çabuk tutan Galatasaray, ilk transferini bitirmek üzere. Geçtiğimiz günlerde alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle, Eskişehirspor’la olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden Emre Güral’ın adı, Sarı-Kırmızılı kulüple anılmıştı.

Ancak 27 yaşındaki forvet, kendisine bir teklif gelmediğini söyleyerek, transfere açık kapı bırakmıştı. Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre Galatasaraylı yöneticilerin, Emre’yle temas kurduğu ve bu görüşmenin şimdilik gizli tutulduğu ortaya çıktı. Tarafların prensip anlaşmasına vardığı ve önümüzdeki günlerde ön protokol imzasının atılacağı öğrenildi.

TRABZON'DAN ESKİŞEHİR'E

Almanya’da yetişen Emre Güral, Türkiye’ye ilk defa 2011-2012 sezonunda Bucaspor formasıyla giriş yapmıştı. Ardından Trabzonspor’a transfer olan Emre, burada aradığını bulamayınca Eskişehir’e geçmiş ve form grafiğini yeniden yükseltmişti. 

Bu sezon 21 lig maçında 9 gol 3 asistle oynayan Emre Güral’ın, Galatasaray’da alternatif forvet olarak düşünüldüğü öğrenildi.

Kaynak: Fanatik
<< Önceki Haber Cimbom'un ilk transferi belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER