Cimbom'un yıldızı La Liga'ya transfer oldu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Temmuz 14 2015
Paylaş
X Post
La Liga ekiplerinden Real Sociedad, Galatasaraylı yıldızı 1 sezonluğuna kiraladığını resmen açıkladı.

La Liga ekiplerinden Real Sociedad, Galatasaraylı Bruma'yı 1 sezonluğuna kiraladığını resmen açıkladı.
Sporting Lizbon ile Real Sociedad arasında çıkan pürüzler nedeni ile transferi geciken Bruma'nın İspanyol kulübüne bir yıllığına kiralanması nihayet gerçekleşti.
Galatasaray'ın büyük umutlarla Sporting Lizbon'dan transfer ettiği ve 13 milyon euro gibi yüksek bir bedel ödediği genç oyuncu Bruma bir yılın sonunda beğenildiği taktirde yaklaşık 8 milyon Euro'ya Real Socedad'da kalacak.
Geçtiğimiz haftasonu San Sebastian kentine gelen ancak bazı evraklardan doğan aksaklıklar nedeni ile imza töreni geciken Bruma'nın Çarşamba günü taraftara ve basına tanıtılacağı duyuruldu.
Bruma havaalanına gelişi sırasında yapmış olduğı kısa açıklamada Real Sociedad'da ve La ligada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirmiş ve burada başarılı olacağını savunmuştu.
Kulüpten resmi açıklama geldi!
Real Sociedad kulübü akşam saatlerinde, Bruma'yı 1 sezonluğuna kiraladığını resmen açıkladı.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İşte yeni İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı2.Korumasına şemsiye taşıtan kaymakam farketmemiş!3.Yıllardır süren iktidar hırsı hapisle bitti: Eski Devlet Başkanı Yoon’a müebbet hapis4.Uyuşturucu operasyonu: İşte serbest bırakılan isimler5.Trump'tan İran'a 10 günlük süre: "Anlamlı bir anlaşma yapmalıyız, aksi takdirde..."

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ORHAN KESKİN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER












