Çin kesenin ağzını açtı

Zlatan’a Çin’den çılgın teklif geldi! Ülkede futbola olan ilgili arttırmak isteyen Çin Hükümeti, yıldız oyuncuyu transfer etmek için yıllık 75 milyon avro sponsorluk desteği sağlayacak.

Çin kesenin ağzını açtı

Yüksek transfer bütçeleri ile yıldız oyuncuların durağı haline gelen Çin Süper Ligi, en sansasyonel transferine hazırlanıyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre; ülkede futbola olan ilgiyi arttırmak ve uluslararası bir marka haline gelmek isteyen Çin Hükümeti, sezon sonunda serbest kalacak olan Zlatan Ibrahimovic’i transfer etmek istiyor.

Çin Hükümeti’nin İsveçli oyuncuya yıllık 75 milyon avro ödemeye hazır olduğu ve Ibrahimovic’i ülkenin futbol yüzü haline getirmeyi hedeflediği kaydedildi.

Söz konusu transfere Çin Hükümeti’nin sponspor olacağının altını çizen La Repubblica Gazetesi, Zlatan Ibrahimoviç’in hangi takımda forma giyeceğini ise açıklamadı.

Kulübü Paris Saint Germain ile mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yetenekli oyuncunun Milan ve Manchester United gibi Avrupa’nın önde gelen takımlarının da gündemin olduğu biliniyor.

Yıldız oyuncu ise ilerleyen yaşına rağmen para odaklı bir transfer yerine kariyerine üst düzey bir takımda devam etmeye sıcak bakıyor.

Kaynak: Sporcope
<< Önceki Haber Çin kesenin ağzını açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER