Çin medyası: Batalla Türkiye'ye dönüyor


Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan takımında oynayan Arjantinli oyun kurucu Pablo Batalla, eski kulubü Bursaspor'a döneceği haberleri Çin medyasında geniş yer buldu.

Çin medyası, Pekin takımı ile bir senelik daha sözleşmesi olmasına rağmen Batalla'nın takımdan ayrılma kararı aldığını ve Türkiye'ye döneceğini yazdı.

Batalla'nın eski kulübü Bursaspor'a döneceği belirtilen haberlerde, bu kararın takımdaki yeni yabancı transferlere yeni kontenjan açmak için alındığına vurgu yapıldı.

32 yaşındaki Arjantinli oyuncu Beijing Gouan'ın sezon öncesi hazırlık kampına katılmamış ve bu durum Çin medyasında takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlanmıştı.

Mart ayında başlayacak Çin Süper Ligi öncesi teknik adam değişikliğine giden Beijing Guoan, santroforu Dejan Damjanovic ve ön liberosu Darko Matic ile de yollarını ayırdı.

Bursaspor'da dönemin teknik direktörü Christoph Daum ile sorun yaşayan ve ardından kadro dışı bırakılan Batalla, Şubat 2014'te 3,5 milyon Euro karşılığında Beijing Guoan'a transfer olmuştu. Bu rakam aynı zamanda Pekin takımının bir yabancı için ödediği en yüksek bonservis ücreti olarak kayıtlara geçmişti. CİHAN
<< Önceki Haber Çin medyası: Batalla Türkiye'ye dönüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER