Cinnet getiren polis ailesini ve kendisini vurdu


Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Veli Çakı (51), geçirdiği cinnet sonrası eşi Gönül (50), oğlu Çağatay (26) ve kızı Tansu Tenay'ı (18) tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Polis memuru ve kızının hayatını kaybettiği olayda ağır yaralanan eşi Gönül ve oğlu Çağatay'ın tedavileri sürüyor.

Olay, bu sabah Çakı ailesinin Ortahisar ilçesi Pelitli Mahallesi'ndeki evlerinde meydana geldi. Taksim Polis Merkezi'nde görev yapan polis memuru Veli Çakı, nöbet çıkışı evine geldi. 25 yıllık polis memuru, evde kahvaltı yaptıkları sırada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Veysel Çakı, tabancasıyla eşi Gönül, oğlu Çağatay ve kızı Tansu Tenay Çakı'yı vurdu. Çakı, daha sonra tabancayı başına dayayıp intihar etti. Silah seslerini duyan komşuları, durumu güvenlik güçlerine haber verdi. Eve jandarma, polis ve sağlık ekipleri geldi.

Polis Veli Çakı ile kızı Tansu Tenay Çakı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı bulunan polis memurunun eşi Gönül ve oğlu Çağatay, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gönül Çakı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde, Çağatay Çakı ise Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Anne ve oğlunun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Savcının evde yaptığı incelemenin ardından Veli Çakı ve kızı Tansu Tenay Çakı'nın cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
CİHAN
<< Önceki Haber Cinnet getiren polis ailesini ve kendisini vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER