Çizgi film karakterleri oyun gruplarıyla parklarda


Kayseri Talas Belediyesi'nin yaz aylarında çocuklar için 8 ayrı alanda hazırladığı yeni nesil sportif oyun gruplarının ardından şimdi de çizgi film karakterli 6 yeni oyun grubu kurulmaya başlandı.

Bugünün küçükleri çocukların yarının büyükleri olduğunu belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, zihinsel ve bedensel gelişimlerinin önemine dikkat çekti. Başkan Palancıoğlu, bunun için yeni nesil oyun grupları kurmaya başladıklarını kaydederek, "Çocuklarımızı hem eğlendiren hem de spor yaparak hareketli bir yapıya kavuşmalarını sağlayan oyuncakları tercih ediyoruz." dedi.

Yaz aylarında halat salıncak, ip karusel, güneş saati, döner kase, ahşap tırmanma gibi sportif oyuncakları çocukların hizmetini sunduklarını hatırlatan Başkan Palancıoğlu, şimdi de Temel Reis, Keloğlan gibi çizgi film karakterlerinin olduğu eğlence alanlarını hazırlamaya başladıklarını söyledi.

Başkan Palancıoğlu, yeni eğlence alanlarının kurulmaya başlanan noktalarla ilgili bilgiler vererek, "Bahçelievler Mahallesi'ndeki Yaman Dede Parkı, Yenidoğan Mahallesi'ndeki Kutlu Doğum Parkı karşısı ve Anneler Parkı, Mevlana Mahallesi'ndeki Metehan Doğan Parkı, Cengiz Aytmatov Parkı ve İzzet Bayraktar Cami yanına bu oyun grupları kuruluyor." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Çizgi film karakterleri oyun gruplarıyla parklarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER