Çizgilerle Hadis-i Şerif sergisi


Kırşehir SEVA Ahlak Kültür ve Çevre Derneği ve Son Peygamber Platformu İl Temsilciliği tarafından Hz. Muhammed'in tanıtılması ve öğretilerinin kolay bir şekilde yaygınlaştırılması amacıyla Kırşehir'in halka açık mekânlarında 'Çizgilerle Hadis-i Şerif' sergisi düzenleniyor.

Son Peygamber Platformu İl Temsilcisi Abdurrahman Dağıstan serginin açılışında yaptığı konuşmada şunları kaydetti: "Peygamberimizi örnek almayı, onun güzel ahlâkı ve uygulamalarından davranış modelleri çıkarmayı; O'nun sahip olduğu ahlaki faziletlerin hayata geçirilmesi, getirmiş olduğu dinî zihniyetin benimsenmesi ve gelişen olaylar karşısında onun almış olduğu tavırlara benzer tavırların sergilenmesi çerçevesinde Hz. Peygamberi Kur'an-ı Kerim zenginliği ile yeniden tanımaya ve tanıştırmaya yönelik bu anlamlı faaliyeti Kırşehir'imizde gerçekleştirdik. İnşaallah bundan sonrada Kırşehir'in manevi ve kültür atmosferine katkıda bulunmaya devam edeceğiz"

Serginin ilki hafta sonu 4-5 Temmuz'da 2 gün boyunca Cacabey Camii karşısında açılmıştı. Halkın sergiye olan yoğun talebi üzerine 7-8 Temmuz tarihlerinde Cacabey meydanında, 14-15 Temmuz'da yeni otogarda, 18-19-20 Temmuz'da ise Kentpark'ta açılacak. Daha sonraları ise okullar ve Ahi Evran Üniversitesi'nde de sergilenmesi planlanıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Çizgilerle Hadis-i Şerif sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER