Şehitler memleketlerine uğurlandı

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesinde yürütülen operasyonlar kapsamında dün çıkan çatışmalarda şehit olan 1 Astsubay ve 2 polis için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında uğurlama töreni düzenlenerek şehitler memleketlerine uğurlandı.

Şehitler memleketlerine uğurlandı

Cizre İlçesinde 14 Aralık'ta başlatılan operasyonlar kapsamında dün çıkan 2 ayrı çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalesine rağmen şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci, Özel Harekat Polisleri Ömer Güney ve Taner Cinpolat için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi.



Şırnak Valisi Ali İhsan Su, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, Emniyet Müdürü Celal Sel, sivil toplum kuruluşları ve şehitlerin silah arkadaşları katıldığı törende önce şehitlerin özgeçmişleri okundu.



Okunan dualardan sonra şehitlerin cenazeleri helikopter ile Şırnak Şerafettin Elçi havalimanına gönderildi. 



24 yaşındaki özel harekat polis memuru Ömer Güney'in cenazesi Sivas'a, 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci'nin cenazesinin Balıkesir'in Sındırgı ilçesine ve 25 yaşındaki özel harekat polisi Taner Cinpolat'ın cenazesinin ise Gaziantep'e gönderileceği belirtildi.


<< Önceki Haber Şehitler memleketlerine uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER