Hakkını helal etmeyecek

Eskişehir’de cadı avına maruz kalan polise Diyarbakır’da 9. kez PKK saldırısı. Polisin eşi ve çocuğunun kaldığı lojmanın fotoğraflarını yayınlandı.

Eskişehir’de cadı avına maruz kalan polise Diyarbakır’da 9. kez PKK saldırısı

Avukat Ahmet Taktak, Eskişehir’de polislere yönelikcadı avı’ operasyonları kapsamında yargılanırken görev yeri değiştirilerek Diyarbakır’a sürülen müvekkili polis ’in evine yapılan silahlı saldırı ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Avukat Taktak, cadı avına maruz kalan müvekkili polisin tam 9. kez terör saldırısına uğradığını anlattı. Müvekkilinin lojmanın en son geçtiğimiz 19 Mayıs günü saldırısına uğradığını anlatan Avukat Taktak, sosyal medyadan saldırıya uğrayan müvekkili polisin eşi ve çocuğunun kaldığı lojmanın fotoğraflarını yayınladı.
 
Avukat Taktak, 19 Mayıs günü Diyarbakır’da karakol saldırısında, karakola ait lojmanlarda ortaya çıkan görüntülerle ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşım yaptı. Avukat Taktak, bunun bir tesadüf olup olmadığını vurgulayarak durumu kamuoyunun vicdanına bıraktığını belirtiyor. Roketli, zırh delici mermilerin kullanıldığı saldırıda, polisin eşi ve çocuğunun içerde olduğu sırada lojmana yapılan saldırıda binanın defalarca hedef alındığını kaydediyor. Paylaşılan fotoğraflarda, saldırıya maruz kalan binanın sadece bir dairesinin defalarca hedef alındığı, bu sırada 12 adet zırh delici mermi ve roketlerin isabet ettiği görülüyor.

Avukat Taktak, ‘Yanında olduğunuzu görün! Varsa vicdanınız duyun! Size hakkını helal etmeyecek” başlıklı facebook adresinden yaptığı paylaşımda, Eskişehir’de cadı avına maruz kalan ve bu nedenle Dayirbakar’a sürülen müvekkil polisinin yaşadıklarına ilişkin ilginç ifadeler ve fotoğraflar paylaştı.

Avukat Taktak, müvekkilinin saldırıya uğrayan lojmanının fotoğraflarını da yayınlayarak, “Görüntüler Diyarbakır Dicle’de millet adına teröristlerle savaşan, ancak önceki görev yeri Eskişehir’de ‘cadı avı’ talimatından sonra millet adına yargılama yapan mahkemede örgüt üyeliğinden yargılanan kahraman polisimizin evine ait. 19 Mayıs saat 21.00’de karakola saldıran teröristler evde kızı ve eşi bulunduğu sırada saldırıyorlar. 12 adet zırh delici mermi, 2 adet roket isabet ediyor.”

ÖNCE CADI AVI SONRA 9. KEZ PKK SALDIRISI

Paylaşımında, “Yine milletinin duaları bu aileleri koruyor.” diyen Avukat Taktak,Kahraman polisimizin uğradığı 9. saldırı. Resimlere dikkatle bakıldığında özellikle bu daireye saldırıldığı, hedef gösterildiği açık. Bu zırh delici mermiler, roketler daha bilmem ne bela mühimmatların yığılmasına göz yumanlar, cadı avına alet olanlar bu yiğitlere çektirdiklerinin hesabının ahirete bırakılacağını sanmasınlar.” ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Hakkını helal etmeyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER