Çok yakında Öcalan...
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 13 2020
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük müttefiki Vatan Partisi'nin lideri Doğu Perinçek, PKK lideri Abdullah Öcalan hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.
SAMANYOLUHABER- Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lider ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17/25 Aralık 2013 yolsuzluk soruşturmalarını örtbas etmek için cezaevinden tahliye ettirdiği ve ittifak kurduğu Vatan Partisi'nin lideri Doğu Perinçek, devlet başkanı gibi ahkam kesmeye devam ediyor.
Perinçek, Habertürk’te katıldığı canlı yayında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan ve İmralı Adası'ndaki cezaevinde tutulan Abdullah Öcalan hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.
PERİNÇEK: ÖCALAN TELEVİZYONA ÇIKACAK
Perinçek, "Çok yakında, Türk devleti kısa zaman sonra Abdullah Öcalan'ı çıkartacak 'Silahları bırakın, biz yanlış yaptık' dedirtecek. Televizyonlara falan çıkartacak. Türk devleti çıkartacak, göreceksiniz. Şu an devletin, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) elinde oyuncak durumunda. Onu kullanıyorlar." dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir kaçırarak kaybetme girişimi daha: Ankara’nın isteğiyle Mozambik'te gözaltında yeri bilinmiyor2.Almanya'da yılbaşı kabusa döndü: Çok sayıda ölü ve yaralı var, yüzlerce kişi gözaltında3.Türkiye, Çin'e vizeyi kaldırdı!4.Yurtdışı çıkış harcında yeni düzenleme5.Sadettin Saran karar verdi Fenerbahçe seçime gidiyor

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







