Colin Kazım'ın yeni takımı belli oldu

Brezilya Serie A takımlarından biri, kariyerine Celtic’te devam eden Colin Kazım Richards’ı kadrosuna katmak istiyor.

Colin Kazım'ın yeni takımı belli oldu

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Alex de Souza’nın eski takımı Brezilya Serie A takımlarından Coritiba, eski milli yıldız eden Colin Kazım Richards’ı kadrosuna katmak istiyor.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Colin Kazım’ın önümüzdeki günlerde belirten kulüp yöneticisi Valdir Barbosa, “Colin Kazım ile bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi Salı günü Coritiba’ya gelecek. Eşi Brezilyalı ve kendisi de burada forma giymek istiyor. Teknik direktörümüz oyuncu hakkında Alex ile bir görüşme gerçekleştirdi.” ifadelerini kullanarak kulübün oyuncuya olan ilgisini doğruladı.


ALEX KAZIM HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Fenerbahçe ve Coritiba’nın efsane isimlerinden Alex de Souza, Brezilya basınına oyuncuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Colin Kazım benimle birlikte oynadığı sürede çok genç bir futbolcuydu. Ancak her iki kanatta rahatlıkta oynadığını söyleyebilirim. En iyi zamanlarını önce Zico yönetiminde kanatlarda oynayarak geçirdi. Ancak dürüst olmak gerekirse benim de Colin Kazım hakkında çok fazla bir bilgim yok. Çünkü uzun zamandır kendisini izleyemiyorum. Umarım kendisi fiziksel açıdan Coritiba’ya uygun bir futbolcu olur. Çünkü Colin Kazım karakteristik açıdan enteresan bir oyuncu.” ifadelerini kullandı.

Devre arası transfer döneminde Feyenoord’dan İskoçya Premier League ekipleridnen Celtic’e transfer olan Colin Kazım, şampiyonluk yaşadığı takımında 14 maçta 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Türk yıldız, devre arası transfer döneminde transfer olduğu Celtic ile 2,5 yıllık sözleşme imzalamıştı.



<< Önceki Haber Colin Kazım'ın yeni takımı belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER