Colors of Voices Türkçe Şarkı Yarışması büyük ilgi gördü
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Haziran 30 2025
Uluslararası Dil ve Kültür Festivali (IFLC) 23. yıl etkinlikleri Colors Of Voices Türkçe Şarkı Yarışması’nın final gecesi ile devam etti. Dünya’nın dört bir yanından genç yetenekleri bir araya getiren şarkı yarışması izleyenlere müzik dolu kültürlerarası bir şölen sundu.
CEVDET İNAN
Sunuculuğunu tecrübeli Programcı Reha Yeprem’in gerçekleştirdiği yarışmaya binlerce insan katıldı. Farklı ülkelerden gelen genç sanatçılar sahneye çıkarak Türkçe şarkılarıyla dereceye girebilmek için yeteneklerini konuşturdu.

Festival Havasında Geçen Renkli Bir Gün
19:00'da başlayacak olan yarışmaya, katılımcılar saatler öncesinde salonu doldurdu. İçeride yer bulamayan seyirciler, programı dışarıda kurulan dev platformda izledi. 13 ülkenin temsil edildiği finalde içerideki coşku ve heyecan çok yüksekti.
Forderverein Okulları Genel Müdürü Fatih Sağıroğlu açılış da yaptığı konuşmada, Türkçe’nin binlerce yıllık birikimin, zengin bir anlatımın ve zarif bir anlatımın dili olduğunu söyledi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







