ÇÜ Sinerji Kulübü bir okula daha kütüphane kurdu

ÇÜ Sinerji Kulübü bir okula daha kütüphane kurdu

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sinerji Kulübü tarafından Yumurtalık Kaldırım Ortaokulu'na kütüphane kuruldu.

ÇÜ Sinerji Kulübü'nün hazırladığı Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destekleme Programı'nca kabul edilen 40. Yıla 40 Kütüphane Projesi kapsamında 35. kütüphane Yumurtalık Kaldırım Ortaokulu'na kuruldu.

Yalnızca kütüphane kurmakla kalmayan kulüp üyeleri, kitap okuma, fidan dikimi gibi aktivitelerin yanı sıra meslek tanıtımları ile de kütüphane kurulumunu renklendirdiler.

Adana'da kütüphanesiz köy okulu kalmaması için çabaladıklarını bu nedenle yürüttükleri projenin gurur kaynakları olduğunu belirten ÇÜ Sinerji Kulübü Başkanı Mehmet Çelikcan, "Üniversitemizin kuruluşunun 40. yılı olmasından esinlenerek hazırladığımız, 40 kütüphane kurarak sonlandıracağımız projemizde 35. kütüphaneyi kurarak sona doğru yaklaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Adana'daki hem merkez hem taşra ilçelere giderek gerçekleştirdiğimiz kütüphane kurulumlarımızın bu kez adresi Yumurtalık'tı. Son kütüphanemizin kurulumuna kadar Adana'da gidilmedik ilçe, kütüphanesiz köy okulu bırakmayacağız." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber ÇÜ Sinerji Kulübü bir okula daha kütüphane kurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER