ÇÜ Sinerji Kulübü'nde geleceğin meslekleri konuşuldu


Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sinerji Kulübü'nün düzenlediği, 'Anadolu Jet ile 2030 Seminerleri' kapsamında öğrencilere geleceğin meslekleri anlatıldı.

Anadolu Jet ve Fütüristler Derneği ortaklığıyla oluşturulan ve Sinerji Kulübü organizasyonuyla yapılan etkinlikte Çukurova Üniversitesi öğrencilerine geleceğin meslekleri hakkında bilgi verildi.

Fütürist Ufuk Tarhan ve Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Müdürü Zekeriya Coştu'nun konuşmacı olarak katıldığı seminerde Tarhan, 30 yıl önceki dünya ile bugünkü dünyanın aynı olmadığını, otuz yıl sonra da aynı olmayacağını söyledi. Teknolojinin giderek değiştiğini, bugün kullanılan bilgisayarların yarın küçük çipler halinde insanların beyinlerine yerleştirilebileceğini bildiren Ufuk Tarhan, çağın daha farklı bir hal alacağını söylerken geleceğin mesleklerinden söz etti.

Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Müdürü Zekeriya Coştu, 30 yaşında olmasına rağmen kurumun en yaşlı müdürü olduğunu Anadolu Jet'in genç çalışanlarını her yıl arttırdığını söyledi. Akif Kansu Toplantı Salonu'nda konuşmacılar konuşmalarını sürdürürken fuaye alanında Çukurova Üniversitesi öğrencileri 3 boyutlu kalemlerle resim çizip zaman kapsülü ile geleceğe mesaj yolladı.
Etkinlik kapanışında ÇÜ Sinerji Kulübü tarafından konuşmacılara teşekkür plaketi takdim edildi. CİHAN
<< Önceki Haber ÇÜ Sinerji Kulübü'nde geleceğin meslekleri konuşuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER