Çubuk, şehidini dualarla uğurladı

Çubuk, şehidini dualarla uğurladı

Nusaybin'deki operasyonlar sırasında şehit olan askerlerden jandarma özel harekat uzman çavuşu Emre Tunca (26) tekbirler ve dualarla uğurlandı. Şehidin Polis Akademisi'nde okuyan nişanlısı Kübra Konuk ile 5 ay sonrası için evlilik planı yaptığı öğrenildi. Cenaze aracının geçişi sırasında annesi ve nişanlısı asker selamı verdi.

Şehit asker için Ankara Çubuk ilçesindeki Merkez Camii'de ikindi vakti düzenlenen cenaze merasimi Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti, CHP ve MHP'li siyasetçiler, askerler, emniyet görevlileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı bakanlıklar, siyasi parti liderleri de cenazeye çelenk gönderdi.

Şehidin babası Bahtiyar, annesi Saniye, kız kardeşi ve 5 ay sonra düğün planları yaptığı nişanlısı polis akademisi öğrencisi Kübra Konuk, cami girişinde taziyeleri kabul etti. Acılı aileyi çevredekiler teselli etmeye çalıştı.

ANNESİ VE NİŞANLISI ASKER SELAMI İLE UĞURLADI

Şehidin naaşı, cenaze namazının kılınmasının ardından askerlerin omuzlarında cenaze aracına konuldu. Aracın geçişi esnasında annesi ve nişanlısı şehidi asker selamı ile uğurladı.

Şehidin cenazesi gözyaşları içinde ilçe mezarlığında toprağa verildi. CİHAN
<< Önceki Haber Çubuk, şehidini dualarla uğurladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER