Çukurambar'a İlknur Yorulmaz Parkı açıldı


Çankaya Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İlknur Yorulmaz Parkı, Çukurambar'da açıldı.

Çankaya Belediyesi, İlknur Yorulmaz Parkı'nı hizmete açtı. Çukurambar Mahallesi'nde bölge halkının katılımıyla gerçekleştirilen açılışa, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara milletvekilleri Gülsün Bilgehan, Murat Emir, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve İlknur Yorulmaz'ın ailesi katıldı.

Çankaya Belediye Meclis Üyesi Osman Yorulmaz'ın genç yaşta yaşamını yitiren gelini İlknur Yorulmaz'ın adının verildiği parkın, bank, kamelya ve çocuk oyun alanının yapımını da Osman Yorulmaz üstlendi.

Açılış töreninde konuşmakta zorlanan Yorulmaz'ın emeği geçenlere teşekkür etmesinin ardından kürsüye gelen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "İki yıl önce birlikte mesaiye başladığımız meclis üyesi arkadaşımız Osman Yorulmaz'ın çok genç yaşta aramızdan ayrılan gelini İlknur'un adını parkımızda yaşatmak bizleri mutlu ediyor. Ölüm engellenebilen bir şey değil ama unutmamak ve yaşatmak bizim elimizde. Osman Bey'i gösterdiği duyarlılık için tebrik ediyorum." dedi.

Belediyenin gerçekleştireceği hizmetlerden de kısaca bahseden Taşdelen, 2016 yılının Çankaya Belediye tarihinin en büyük yatırım yılı olacağını belirtti. Taşdelen, bu yıl içinde16 yeni park, 3 yüzme havuzu, dev kültür merkezi, 5 yeni kreş, 6 Çankaya evi, kapalı pazar yerleri, gibi birçok projenin hayata geçirileceğini ve okul, ibadethane tadilatları ile muhtarlık ve taksi duraklarının yenilenmesini gerçekleştireceklerini söyledi.

CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan ise "Bu zor koşullarda birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın kıymetini bilmemiz lazım. Böyle bir parka sevgili İlknur'un adının verilmesi bunun bir göstergesidir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdelesi kesilen bin 360 metrekare alana kurulu park, bölge halkının hizmetine sunuldu. 925 metrekaresi yeşil alan olan parkın çocuk oyun alanı, oturma grupları ve kameriye bulunuyor. CİHAN
<< Önceki Haber Çukurambar'a İlknur Yorulmaz Parkı açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER