Cumhurbaşkanı Erdoğan: Beyefendiler teröristi serbest bıraktı; verin hesabını

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cuma, Mart 25 2016
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'deki terör saldırısına ilişkin, "Bu tür aciz yönetimler, işte Gaziantep'te biz yakaladık, deport (sınır dışı) ettik, gönderdik, beyefendiler teröristi gereken uygulamayı yapmayıp serbest bıraktılar. Hadi bakalım, şimdi verin hesabını... Terör, sadece belli bir ülkenin değil tüm dünyanın sorunudur. İnşallah anlayacaklar." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'deki terör saldırısına ilişkin, "Bu tür aciz yönetimler, işte Gaziantep'te biz yakaladık, deport (sınır dışı) ettik, gönderdik, beyefendiler teröristi gereken uygulamayı yapmayıp serbest bıraktılar. Hadi bakalım, şimdi verin hesabını... Terör, sadece belli bir ülkenin değil tüm dünyanın sorunudur. İnşallah anlayacaklar." dedi.

Erdoğan, toplu açılış töreni ve Bozok Üniversitesi'nde fahri doktora törenine katılmak üzere Yozgat'a geldi. Sorgun ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i ziyaret eden Erdoğan, daha sonra toplu açılış töreni için Sorgun Kent Meydanı'na geçti.

"HAMDOLSUN KINALI HASANLAR EKSİK OLMUYOR"

Burada konuşan Erdoğan, Yozgatlı şehitlere değinerek, "Bugün de hamdolsun ülkemizden, Yozgat'ımızdan kınalı Hasanlar eksik olmuyor. Geçtiğimiz yılın temmuz ayından beri gerçekleşen terör eylemlerinde Yozgat şehadet mertebesine ulaşan 7'si polis, 3'ü asker olmak üzere 10 evladını toprağa verdi." diye konuştu.

"ANNELERİN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM"

Temmuz ayından bu yana terörle mücadele sırasında ülke genelinde şehit sayısının 300'ü geçtiğini belirten Erdoğan, teröristlerinde de bu rakamın en az 10 katı kayıp verdiğini vurgulayarak, "Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Her birisinin acısını da her an yüreğimizde hissetmekten de kendimizi alamıyoruz." dedi. Erdoğan, "Vatan için evlatlarını vazifeye gönderen tüm annelerin ellerinden öpüyorum. Vatan hizmetine koşan tüm evlatlarımızın alınlarından öpüyorum." ifadesini kullandı.

"BAZILARI OPERASYON YAPMAK İSTİYOR"

Erdoğan, şöyle devam etti: "Bazıları çıkmış operasyon yapmak istiyorlar. Ya siz ne zannediyorsunuz bu toprakları? Bu topraklar kuru bir toprak değildir. Burada şehitlerimizin kanı vardır, onunla yoğrularak tek vatan olmuştur. Farkımız budur. Tek devlet, devlet içinde devlet yok. Ne paralel devlet, ne de bu ayrımcılar... Pensilvanya'dan beddualar sallıyor. Ne oldu? Hangisi tutuyor? Tutmaz ya, tutmaz! Samimi değilsin, dürüst değilsin. Bu

Bu haberler de ilginizi çekebilir