Cumhurbaşkanı Erdoğan öyle bir ifade kullandı ki...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'taki konuşmasında Hizmet hareketini terör örgütü olmakla itham etti ardından, "bu örgütün yaptığı işlerin katbekat fazlasını sizlere sunabilecek güçtedir." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan öyle bir ifade kullandı ki...

Erdoğan Arnavutluk'taki konuşmasında hem Hizmet hareketini terör örgütü olmakla itham etti hem de Hizmet Hareketi'nin yaptıklarının aynısını yapacaklarına dair söz verdi.Erdoğan "Türkiye, TİKA ile, Diyanet İşleri Başkanlığı ile, Yunus Emre Enstitüsü ile, diğer kurumlarıyla, bugüne kadar bu örgütün yaptığı işlerin katbekat fazlasını sizlere sunabilecek güçtedir. Bu konuda müsterih olunuz." sözleriyle farkında olmadan Hizmet Hareketi'nin Arnavutluk'ta çok güzel işler yaptığını itiraf etmiş oldu.

"Türkiye, bu örgütün yaptığı işlerin katbekat fazlasını sizlere sunabilecek güçtedir"

Türkiye'de paralel devlet yapılanmasıyla mücadele edildiğini söyleyen Erdoğan, şöyle konuştu:
"Devletimiz ve milletimiz açısından bir tehdit haline dönüşün bu yapıyı, resmen bir terör örgütü olarak kabul ediyoruz. Ülkemizde ve dünyanın her yerinde bu örgütle mücadelemizi kesintisiz sürdüreceğiz. Dostumuz, kardeşimiz olan Arnavutluk'ta da bu örgütün faaliyetleri olduğunu biliyorum. Açık konuşuyorum; bu örgütün yanında yer alan ülkemizin de, milletimizin de karşısına geçmiş demektir. Arnavutluk'taki hiçbir kardeşimin, hiçbir kurumun bu örgüte ve onun mensuplarına asla yüz vermeyeceğine, müsamaha göstermeyeceğine inanıyorum. Türkiye, TİKA ile, Diyanet İşleri Başkanlığı ile, Yunus Emre Enstitüsü ile, diğer kurumlarıyla, bugüne kadar bu örgütün yaptığı işlerin katbekat fazlasını sizlere sunabilecek güçtedir. Bu konuda müsterih olunuz."
<< Önceki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan öyle bir ifade kullandı ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER